Blogi

EtusivuBlogi

15.12.2021
Pikkujoulut

Viime viikolla vietettiin pikkujouluja pakohuoneen, tuhtien eväiden ja makoisien drinkkien muodossa.

 

 

Joulun hengettäret olivat jälleen taikoneet toimiston joulun ihmemaaksi, ja vierailipa se joulupukkikin taas pakettiensa kanssa. Ilta oli kerrassaan mainio ja herätteli viimeistään nyt joulumielelle jokaisen Oceanin tontun.

 

 

Pakohuoneessa porukka jaettiin kahteen ryhmään, ja kisailimme toisiamme vastaan samanlaisissa huoneissa. Toinen porukka selviytyi hienosti ulos huoneesta huippuaikaan ja toinen porukka taas... No, ei selviytynyt. :D Päättele kuvista, kumpi porukka oli tällä kertaa onnekkaampi. ;D

 

 

Pakohuoneen jälkeen päästiin evästämään toimistolle herkkujen ääreen. Joulupöydässä oli tällä kertaa mm. lohta, possua, herkullisia juustoja, ruokaisia salaatteja ja tietenkin joulusuklaata. Illan vetonaulana tuntui kuitenkin olevan drinkkibaari, josta sai tilattua mm. Enkkapäivä -nimisen drinkin. Voittajille voittajien mukaiset drinkit siis! ;)

 

 

Illan kulkiessa jo yön puolelle, pelattiin hyytävän kammottavaa kauhupeliä. Saatiinpa siis naurun sekaan myös vähän kiljahduksia, kun pelin edetessä tuli vastaan jännittäviä kohtauksia.

 

 

Kiitos kaikille kanssajuhlijoille mukavasta illasta! <3

 

P.s. Mitä jos tänä vuonna antaisit itsellesi joululahjaksi uuden työpaikan? Meillä on rekry auki! Laita hakemusta tulemaan tästä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa