Blogi

EtusivuBlogi

07.01.2022
Rekry käynnissä!

Timanttinen myyntitiimi etsii joukkoonsa uusia myyjiä!

 

Onko mielessäsi käynyt ajatus, ettei nykyinen työ tai opiskelu ole ehkä sinua varten? Olisiko aika tehdä jotain ihan muuta? Nyt on oiva hetki hypätä rohkeasti uusien haasteiden pariin, sillä palkkaamme pari uutta huipputyyppiä tiimiimme!

 

 

Mitä me tarjoamme:

 

Työ on antoisaa myyntityötä suosittujen terveystuotteiden parissa. Pidämme sinusta hyvää huolta ja koulutamme hellästi työtehtävään. Aiempi kokemus myyntityöstä ei siis ole välttämätöntä. Välttämätöntä sen sijaan on rehellinen ja työtä pelkäämätön asenne. Teemme työtä tosissaan, mutta emme kuitenkaan ryppyotsaisen vakavavasti.

 

Meillä tiimiläiset omistavat yrityksen. Omistamme itse myös tuotemerkin, jota myymme. Tuotteet ovat laadultaan timanttia ja palkkamalli vertaansa vailla, kun välikädet jäävät pois! Palkka maksetaan kahdesti kuussa ja monipuolista koulutusta tulee monelta rintamalta.

 

Toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Sokosta vastapäätä. Työajat meillä on ma-pe klo 9-16. Paitsi perjantaisin; silloin lopetamme työt jo klo 14.00. Vaikka töissä on kivaa, niin on silti huippua lähteä hyvissä ajoin viettämään viikonloppua!

 

Mitä me odotamme sinulta:

 

- Emme vaadi aikasempaa kokemusta myynnistä, mutta toivomme, että olet valmis kehittämään itseäsi ja tekemään töitä tullaksesi huippumyyjäksi.


- Olet tiimipelaaja ja osaat hymyillä. Vaikka työtä tehdäänkin itsenäisesti, on tiimi meille sen verran tärkeä asia, ettemme halua ketään nurkkaan nurisemaan. Hymy kaunistaa rumimmankin rökäleen ja sitä rataa. :)

 

Mikäli koet, että on aika ottaa uusi suunta työelämässä, laita hakemusta tulemaan tästä. Saa vinkata myös kaverille! ;)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa