Blogi

EtusivuBlogi

29.10.2015
Roosan 2-vuotispäivä

Keskiviikkona 28.10. juhlisteltiin Tampereen tiimiin kuuluvan Roosan 2-vuotispäivää Oceanilla!

 

Aina iloisesti hymyilevä positiivari Roosa on malliesimerkki siitä, miten oma asenne ja reipas tekemisen meininki vievät työssä eteenpäin. Nykyään puoliksi asiakaspalvelun ja puoliksi myynnin tehtävissä työskentelevä Roosa on huipputärkeä osa Oceanin tiimiä. Roosan tarinan voikin bongata myös Oceanin nettisivuilta Osaajakortin muodossa Tiimi-välilehden alta. Kiitokseksi kuluneesta mahtavasta kahdesta vuodesta Roosaa muistettiin hyvällä australialaisella punaviinillä sekä laadukkaalla suklaalla, mikä onkin hyvä kombo pimeneviin talvi-iltoihin. ;)

 

Perinteiden mukaan päivänsankari piti myös vuosipäiväpuheen. Roosa totesi nauraen, että vaikka kaikki sanovat samaa, niin totta se on: tässä porukassa ja työpaikassa vuodet tuntuvat kuluvan nopeasti. Vaikka Roosalla on jo kaksi vuotta työuraa Oceanilla takana ja paljon on jo ehtinyt tapahtumaan, niin työura on vasta alussa ja vielä parempaa on tulossa! Tästä olemme Roosan kanssa aivan samaa mieltä! :)

 

Paljon onnea ihanalle Roosalle 2-vuotispäivän johdosta sekä rutkasti onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa