Blogi

EtusivuBlogi

21.11.2016
Roosan 3. vuosipäivä

Aurinkoisesta hymystään tunnettu Roosa juhli jo kolmatta vuosipäiväänsä Oceanin tiimissä!

Kun asiakaspalvelutehtävissä työskentelevä Roosa kolme vuotta sitten aloitti työt Oceanilla, osasi hän tuskin kuvitellakaan, mitä kaikkea tulevat vuodet tiimissä pitäisivät sisällään. Takana on tiimin kanssa tehtyjä ulkomaanmatkoja (Budapest, Kreikka), laivareissuja, ravintolaillallisia, maailmanluokan koulutusta Nordic Business Forum seminaarilla vain muutamia asioita mainitaksemme. Roosan tarinaan voit tutustua myös Roosan Osaajakortista.

 

Koska Roosan vuosipäivä ajoittui samalle päivälle Oceanin pikkujouluristeilyn kanssa, tiimiläiset saivat kuulla perinteisen vuosipäiväsankarin puheen bussissa matkalla kohti Turun satamaa. Puheessaan Roosa kiitteli Oceanin mahtavan kannustavaa tiimihenkeä ja totesi, että tiimi on hänelle kuin toinen perhe. Tässä porukassa on hauskaa ja motivoivaa tehdä töitä! :) 

 

Terveydestään kiinnostunutta Roosaa muistettiin vuosipäivänä kassillisella Punnitse & Säästän terveysherkkuja, kuten luomuteetä, raakasuklaata, pähkinöitä ja monenmoista muuta naposteltavaa. Nams!

 

Oceanin tiimiläiset toivottavat Roosalle paljon onnea vuosipäivän johdosta sekä menestystä myös tuleviin vuosiin Timanttisessa Myyntitiimissä! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa