Blogi

EtusivuBlogi

26.10.2021
Sarin ensimmäinen vuosipäivä

On kulunut vuosi siitä, kun myynnin puolella toimiva Sari, avasi ensimmäisen kerran toimistomme oven. Sarilla onkin viime aikoina riittänyt syytä juhlaan erilaisten kilpailuvoittojen ja senioriksi pääsyn johdosta, mutta tällä kertaa päästiin juhlimaan ajan kulumista eli ensimmäistä vuosipäivää! Alta pääset lukemaan vuosipäiväsankarin mietteitä kuluneesta vuodesta.

 

 

"Vuosi on mennyt tosi nopeasti, ja on tullut paljon ihania uusia kokemuksia. Alussa vähän mietitytti, että mitenkähän nämä hommat tästä lähtee käyntiin, kun kaikki oli ihan uutta, eikä ollut aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Alkuun tarvitsikin poistui sieltä omalta mukavuusalueelta, ja sillähän ne hommat sitten lähtikin liikkeelle.

 

On ollut hienoa huomata, kuinka oma itseluottamus on kasvanut tässä vuoden aikana. Urani alkutaipaleella, oli siviilissä rankempi ajanjakso. Siitä huolimatta tein työni hyvin ja sitä seurasi myös hyvä tulos, jolloinka huomasin, että minähän osaan! Se tuntui mukavalta ja on varmasti vaikuttanut itseluottamukseen positiivisesti. Töihin on myös ihana tulla, kun päivät ovat erilaisia, eikä koskaan ole tylsää. Lisäksi työkaverit piristää, jos ei satu olemaan se kaikista aurinkoisin päivä.

 

Vuoden kohokohtiin kuuluu erilaiset kilpailut ja etenkin ne palkinnot. ;) Yksi kohokohta on kuitenkin ylitse muiden, ja se on senioriksi pääsy. Sitä titteliä odotin paljon ja oli aivan mahtavaa, kun siihen pääsin! Innolla odotan, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan. :) "

 

 

Onnittelut vielä Sarille vuosipäivän johdosta ja monia kauppakellon kilahduksia tulevaan! <3

 

P.S. Etsimme joukkoomme uusia timantteja! Mikäli sinä haluat päästä viettämään vuosipäivääsi meillä, laita hakemusta tulemaan tästä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa