Blogi

EtusivuBlogi

26.08.2021
Sarin seniori-illallinen

24.8. päästiin juhlistamaan Timanttisen Tiimin tuoreinta senioria eli Saria! 

 

 

Illastamispaikaksi valikoitui tunnelmallinen 2h+k, tuttavallisemmin Kaksio. Alkuun kohotettiin tietenkin malja seniorille, jonka jälkeen päästiin herkuttelemaan keskieurooppalaisten makujen ääreen.

 

 

Alkupaloiksi ruokalistalta valikoitui jättikatkaravun pyrstöjä chili-valkosipuliöljyssä sekä italialaisia makuja pursuava antipastolautanen. Pääruuaksi seniorimme herkutteli pehmeää porsaan paistia punaviinikastikkeessa. Jälkiruuaksi Sari tiesi heti tilaavansa valkosuklaalla ja limellä maustettua paahtovanukasta, koska kuulemma rakastaa valkosuklaata. Ruoka kaikkinensa oli huikean hyvää ja ruokajuomatkin osuivat aivan nappiin. 

 

 

Seniori-illallisella on herkuttelun lisäksi tapana turista myös menneestä ja tulevasta. Sari kertoikin olevansa älyttömän kiitollinen tästä mahdollisuudesta, jonka on saanut päästessään osaksi Timanttista Tiimiä. Oceanin myötä hänen elämään on tullut paljon uusia juttuja ja kulunut aika tiimissä on ollut tosi kivaa. Senioriksi pääsy oli tärkeä etappi uralla ja tulevaisuuteen katsotaan luottavaisin mielin, seuraavat etapit jo horisontissa kiiluen.

 

 

Onnittelut vielä kerran Sarille huikean hienosta saavutuksesta! Ja menestystä myös tuleviin vuosiin! :)

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

 

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Tiimiläisen uran tähtihetkiin lukeutuvalle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa