Seniori, sisäfile ja suklaaunelma
Maanantaina 18.8. oli Oceanin Tampereen tiimiin kuuluvan Johannan seniori-illallisen vuoro.
Pihvien ystäväksi tunnustautuva Johanna pääsi nautiskelemaan seniori-illallista yhteen Tampereen perinteikkäimmistä ravintoloista, Hallituskadun varrella sijaitsevaan Franklyyn. Frankly tunnetaan ystävällisen palvelun lisäksi etenkin hyvistä pihveistään, joten ravintolavalinta osui illan päätähden kannalta enemmän kuin nappiin!
Illallisseurueen lautasilta löytyi alkupalojen muodossa mm. valkosipulibruschettaa, härkä-carpacciota sekä limepestolla marinoitua rautua. Todellinen jättipotti oli kuitenkin pääruuat: Valkosipulihärkää valkosipuliperunoiden ja valkosipulivoin kanssa taisi viedä herkullisuudellaan kielen, kitalaen ja vielä nielurisatkin mennessään, ja saman efekti saavutettiin myös cajun-blackened härällä. Nam!
Jälkkäriksi valikoitui Franklyn kuuluisaa belgialaisesta suklaasta valmistettua suklaistakin suklaisempaa suklaakakkua sekä mojito-juustokakkua.
Jälleen kerran voitiin todeta, että hyvässä seurassa ja hyvän ruuan äärellä aika kuluu kuin siivillä.
Suurensuuret onnittelut Johannalle hienosta suorituksesta, seniori-tason saavuttamisesta! :)
MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?
Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.