Blogi

EtusivuBlogi

19.08.2014
Seniori, sisäfile ja suklaaunelma

Maanantaina 18.8. oli Oceanin Tampereen tiimiin kuuluvan Johannan seniori-illallisen vuoro.

Pihvien ystäväksi tunnustautuva Johanna pääsi nautiskelemaan seniori-illallista yhteen Tampereen perinteikkäimmistä ravintoloista, Hallituskadun varrella sijaitsevaan Franklyyn. Frankly tunnetaan ystävällisen palvelun lisäksi etenkin hyvistä pihveistään, joten ravintolavalinta osui illan päätähden kannalta enemmän kuin nappiin!

 

Illallisseurueen lautasilta löytyi alkupalojen muodossa mm. valkosipulibruschettaa, härkä-carpacciota sekä limepestolla marinoitua rautua. Todellinen jättipotti oli kuitenkin pääruuat: Valkosipulihärkää valkosipuliperunoiden ja valkosipulivoin kanssa taisi viedä herkullisuudellaan kielen, kitalaen ja vielä nielurisatkin mennessään, ja saman efekti saavutettiin myös cajun-blackened härällä. Nam!

 

Jälkkäriksi valikoitui Franklyn kuuluisaa belgialaisesta suklaasta valmistettua suklaistakin suklaisempaa suklaakakkua sekä mojito-juustokakkua.

 

Jälleen kerran voitiin todeta, että hyvässä seurassa ja hyvän ruuan äärellä aika kuluu kuin siivillä.

 

Suurensuuret onnittelut Johannalle hienosta suorituksesta, seniori-tason saavuttamisesta! :)

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa