Blogi

EtusivuBlogi

28.10.2014
Sinin seniori-illallinen

Tampereen tiimiin kuuluvan Sinin seniori-illallisella nautittiin The Grill -ravintolan hiiligrillin antimista.

Pirteä punapää Sini oli sattuman oikusta illastanut kyseisessä ravintolassa juuri viikkoa aikaisemmin, mutta onneksi The Grillin ruokalistalta löytyy herkullisia ruoka-annoksia vähän tiuhemminkin syömässä käyvän mieliksi. The Grill tunnetaan erityisesti hyvistä pihveistään, ja sille linjalle lähdettiin tälläkin kertaa.

 

Ennen pääruokia kilisteltiin omenaisella "baarimestarin erikoisella" Sinin senioriksi pääsyn kunniaksi. Alkupalalistalta pöytään valikoitui härän carpacciota, valkosipuliöljyssä tiristettyjä jättikatkaravunpyrstöjä sekä valkosipulipatonkia. Pääruoaksi pöytään kannettiin hevosenpihvejä ja pekoniin käärittyä härän sisäfileetä bataatti- ja persilja-valkosipuliranskalaisten kera.

 

Pääruuan jälkeen kaikki seurueesta olivat jo aivan ähkyn partaalla, mutta perinteitä kunnioittaen ilta saatiin kuin saatiinkin kunnialliseen päätökseen suussasulavilla jälkiruoilla: cappuccino-pannacotalla, valkosuklaalla, sitruuna-tuorejuustokakulla sekä lämpimällä suklaa-pähkinämuffinsilla ja vaniljajäätelöllä. Nams!

The Grill osoittautui jälleen maineensa veroiseksi illallispaikaksi, mutta parasta illasta oli kuitenkin tälläkin kertaa seura; Kiitos Sini ja hurjasti onnea senioriksi pääsyn johdosta! :)

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa