Blogi

EtusivuBlogi

11.11.2019
Syksyn tapas-ilta

Lokakuun alussa Oceanin Timanttinen Myyntitiimi päätti tuoda auringon keskelle syksyä perinteisen tapas-illan merkeissä. :)

Työpäivän päätteeksi illan suunnittelijat Merja ja Heidi laittoivat toimiston koreaksi kera apukäsien. Tiimiläiset saapuivat kotoisasti koristeltuun toimistoon ja saivat nauttia valmiista ruoka- ja juomakattauksista. Pöytä oli katettu mm. herkullisilla juustoilla, lihoilla ja muilla tapasherkuilla. Maukkaat täytetyt valkosipulit, herkkuoliivit ja raikkaat salaatit saivat kaikkien makunystyrät kihelmöimään. Toimiston suosikkiluomupunaviinikin löysi tiensä parempiin suihin!

Illan aikana muodostettiin joukkueita ja vastattiin Heidin kinkkisiin tietovisakysymyksiin, pelattiin hauskoja pelejä (mm. Heitä sikaa) ja tietysti juteltiin ja vietettiin aikaa parhaassa mahdollisessa seurassa.

 

Kippis ja kiitos kaikille iltaan osallistuneille timanteille! <3

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa