Blogi

EtusivuBlogi

20.02.2015
Talvilomaterveiset Marokosta!

Tampereen tiimiin kuuluva Tania valitsi vuoden 2014 Ocean Stone Bonukseksi Aurinkomatkojen lahjakortin. Lue, millaisissa tunnelmissa Tanian etelänloma sujui! :)

 

Tanian lomaterveiset:

Tiesin heti, minkä Ocean Stone Bonuksen valitsisin ja mihin matkustaisin. Valoa, värejä ja makuja! Olin jo vuosi sitten haaveillut matkasta Marokkoon, kun Suomessa pimeys oli syvimmillään. Ja nyt se onnistui vihdoin!

 

Bonuksen turvin ei edes  tarvinnut valita sitä kaikkein halvinta majoitusvaihtoehtoa. Päädyimme persoonalliseen huoneistoon huvijahtisatamassa pitkän rannan päässä. Maisemia oli kehuttu matkakertomuksissa ja ne olivatkin henkeäsalpaavat.

 

Agadir upeana yöllä... ja päivällä.

Saavuimme Marokon Agadiriin ja jo lentokentällä huomasi siirtyneensä afrikan kiireettömälle maaperälle. Tutustuimme matkan aikana arganöljyn valmistukseen, näimme puissa kiipeileviä vuohia ja kävimme kameliratsastuksella. Hemmottelimme itsejämme myös ylellisellä  arganöljy-hieronnalla  sekä tietenkin joka aamuisilla herkullisilla aamupaloilla rantabulevardin kahviloissa, joissa oli hyvin etelä-eurooppalainen tunnelma.

Ruoka oli maistuvaa, mutta yllätyksekseni maku, joka päällimmäisenä jäi mieleen, oli sokeri. Paikallista herkkua oli nimittäin ”marokkolainen viski” eli minttutee. Se tarjoiltiin ihastuttavista pikkuruisista metallisista kannuista ja juotiin kapeista laseista. Ja oli muuten makeaa! Kannussa oli noin 8 sokeripalan verran sokeria. Ostin itselleni upean koristeellisen teekannun muistoksi teehetkiin täällä Suomessa.

Mieleenpainuvia kokemuksia ja järkyttävä määrä valokuvia rikkaampina palasimme kotiin.

 

- Tania


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa