Blogi

EtusivuBlogi

23.03.2018
Tampereen tiimi-ilta

Ocean Stonen Tampereen toimistolla vietettiin tiimi-iltaa maaliskuun alkupuoliskolla. Tiimi-illoissa tiimiläiset pääsevät tutustumaan toisiinsa esimerkiksi herkkujen, pelailun ja muun hauskanpidon sekä rennon meiningin merkeissä.

 

Ilta alkoi mielenkiintoisesti, kun toimistoa pitkään palvellut Xbox päätti sanoa itsensä irti. Illan suunnitelmia ei resurssien puutteen vuoksi kuitenkaan tarvinnut lähteä muuttamaan, sillä Oceanin toimitusjohtaja Erno kipaisi hakemassa uuden Xboxin ja ilta sai jatkua.

Ennen pelien aloittamista oli kuitenkin pienen palkinnonjakotilaisuuden aika. Tampereella tiimiläiset olivat kisanneet parhaasta myynnistä ja kisan vei tiukasti Annika. Palkinnoksi Annika sai terveellistä vehnänorasta, joka myyntipäällikkö Anskun mukaan maistuu haudalta. Huoli pois, terveysvaikutukset ovat sen arvoisia! ;)

Pöytä notkui herkuista aina dippivihanneksista wingseihin ja karkkeihin. Pöydän ääreen kerääntyneet tiimiläiset saivat nauttia herkuista ja pistää aivosolut koetukselle Oikosulku nimisessä korttipelissä. Muutaman karsintakierroksen jälkeen voittajaksi selvisi Erika, jonka aivosolut eivät menneet oikosulkuun!


Herkullisen siipiaterian jälkeen sekä vähemmän että enemmän videopelejä harrastavat tiimiläiset pääsivät pelien maailmaan. Kisailuhengessä pelattiin mm. Peggleä. Peggle Championiksi kruunaattiin Tania, joka sai huippulukemat ensimmäisestä pelikerrasta huolimatta.

 

Tiukka ja hikinen matsi käytiin myös Mortal Kombatin parissa. Pimeän laskeuduttua Ellen otti ohjat ja muu tiimi jännitti taustalla, kun peli nimeltä Dead Space 3 laitettiin pyörimään. Alienit ja oliot karmivat selkäpiitä. Joukkueita muodostettiin myös Left 4 Dead 2 -peliä varten ja zombiet saivat kyytiä loppuillasta!

Kiitos kaikille tiimiläisille huippuhauskasta tiimi-illasta! :)

 

- Tinja


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa