Blogi

EtusivuBlogi

13.11.2015
Tanian 2-vuotispäivä

Tanian 2-vuotispäivä Oceanin tiimissä sujui leppoisissa vauvalomalaisen tunnelmissa.

Tampereen tiimiin kuuluva Tania on yksi Oceanin superstaroista. Mm. Asiakkaiden suosikki -tittelin edellisvuodelta itselleen napannut pirteä myyntitykki on ollut nyt hetken sivussa päivätöistä äitiytymisen myötä. Tania on kuitenkin vahvasti Oceanin tiimin touhuissa läsnä "hengessä mukana" meiningillä ja yhteydenpidon kautta. :) 

 

Kävimme tervehtimässä Taniaa ja pikkumiestä keskiviikkona 4.11. Tanian kaksivuotispäivänä ja veimme mukanamme tiimin muistamiset sekä vauvalle että äidile. Hyvinvoiva ja silminnähden onnellinen vauvalomalainen halusi sanoa tiimille seuraavaa:

 

Tanian terveiset Tiimille

"Kova ikävä on maailman parasta huonoa huumoria, tiimin energiaa ja onnistumisen riemua. Keräilen täällä kakkajuttuja teille kerrottaviksi ja nautiskelen äitiyden iloista.

Uusille tsemppiä ja ottakaa opiksi Oceanin koulutuksista. Olen havainnut että ne pätee moneen elämässä ja antaa voimaa hankaliin tilanteisiin. Rohkeutta hetkessä elämiseen sekä heittäytymiseen. Muutamaan kertaan tuli esimerkiksi lapsen syntyessä hoettua itselle "setti kerrallaan" ja "100 = 100" :D.

Täysiä vaan eteenpäin! ROK ROK

Asenne ratkasoo!

Terveisin Tania"

 

Paljon onnea Tanialle perheenlisäyksestä sekä kuluneesta 2 vuodesta Oceanin tiimissä! Oceanin tiimiläiset toivottelevat ihanaa vauvaloman jatkoa!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa