Blogi

EtusivuBlogi

06.11.2017
Tanian 2. vuosipäivä

Viikko alkoi Tampereella juhlavissa merkeissä, kun toimistolla juhlistettiin ihanaisen Tanian vuosipäivää Oceanin tiimissä!

 

Tanian tarina Oceanin tiimissä alkoi itseasiassa jo neljä vuotta takaperin vuonna 2013, jolloin hän aloitti työt Oceanilla. Pari vuotta ehti välillä vierähtää kotosalla lapsenhoidollisissa merkeissä, mutta keväällä 2017 Tania palasi jälleen takaisin töihin Timanttiseen Myyntitiimiin. 

 

Tania on reipas, ammattimainen, positiivinen, päättäväinen ja energinen henkilö sekä hieno esimerkki siitä, mitä oikeanlainen asenne ja tiimihenki käytännössä merkitsee. Tanialla on takataskussaan myös mm. Vuoden Asiakkaiden Suosikki -titteli, mikä kertoo lämpimästä ja ystävällisestä lähestymistavasta myös asiakkaisiin päin. :) 

 

Perinteisessä vuosipuheessaan Tania kiitteli tiimiä sydämellisesti siitä, miten mukavaa Oceanilla on työskennellä ja ihmetteli ääneen sitä, kuinka aika kulkee niin nopeasti tällä porukalla. On tärkeää, että töihin on oikeasti mukava tulla! Vuosipäivän kunniaksi Taniaa muistettiin laadukkaalla, samppanjamenetelmällä valmistetulla Janz-kuohuviinillä ja terveellisellä tummalla suklaalla; nam!

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Taniaa vuosipäivän johdosta sekä toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä!

 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa