Blogi

EtusivuBlogi

30.06.2016
Tarjan 1-vuotispäivä

 

15.6. juhlisteltiin Tarjan ensimmäistä vuosipäivää Oceanin tiimissä!

Oceanin Tampereen tiimiin kuuluva Tarja on nyt omien sanojensa mukaan saavuttanut "vaippaiän". Positiivisuudesta sekä periksiantamattomasta asenteesta tuttu Tarja kiitteli tiimiä kuluneesta vuodesta. "Joukossa on mukava olla sekä tuntea itsensä nuorekkaaksi. Mikäli myynti ei ole jostain syystä sujunut päivän osalta haluamallaan tavalla, siltikään ei tarvitse lähteä kotia kohden allapäin, sillä aina saa tuntea olonsa arvostetuksi." Tässä tiimissä on kyllä mahtava tehdä töitä, ja kiitokset siitä kuuluvat myös Tarjalle itselleen! :)

 

Lahjaksi ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta Tarja sai valkoisia kukkia, jotka osoittautuivatkin hänen kukkien lempiväriksi. Lisäksi Tarja pääsee nauttimaan Italialaisesta punaviinistä kera laadukkaiden tummien suklaiden.

 

Oceanin tiimi onnittelee Tarjaa ensimmäisen vuosipäivän johdosta sekä toivottaa rutkasti onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin tiimissä!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa