Blogi

EtusivuBlogi

07.02.2016
Tarjan seniori-illallinen

Tampereen tiimiin kuuluvan Tarjan seniori-illallisella hemmoteltiin aisteja Tampereen Työväenteatterin kupeessa sijaitsevassa Ravintola Aistissa.

 

Maalaishenkiseksi teatteriravintolaksi itseään luonnehtiva Aisti avasi ovensa vajaa puoli vuotta sitten, ja odotimmekin innolla uuden ravintolan testaamista. Rennon rempseä illan päähenkilömme Tarja ihastui paikan sisustukseen ja epätyypillisen kuuloisiin menuvaihtoehtoihin välittömästi; vihdoinkin ravintola, jossa on jujua!

 

Alkajaisiksi tilasimme lasit kuplivaa juhlan kunniaksi. Ruokien osalta menua tavattiin pitkään ja hartaasti, sillä kutakuinkin jokainen ruokalaji kuulosti kokeilemisen arvoiselta. Lopulta illallisseurue päätyi valitsemaan alkupalaksi tiristettyjä etanoita valkosipuliflanin kanssa, graavattua häränfileetä sekä endiivipiirasta. Pääruoaksi pöytään kannettiin härän sisäfilettä lakritsikastikkeella ja maalaislohkoperunoilla sekä mureaa lampaanpaistia laventelikastikkeella ja peruna-valkosipulipyreellä. Nam!

Seniori-illallinen ei olisi seniori-illallinen, jos täpötäyttä vatsaa ei haastettaisi lopuksi vielä kunnon jälkiruualla. Illallisen päätteeksi herkuttelimme navat paukkuen vaniljavoissa paistetulla kruununkakulla ja hunajajäätelöllä sekä lakritsivanukkaalla ja sitruunakreemillä. 

 

Ravintola Aisti vakuutti meidät ruuillaan sekä palvelullaan, mutta kaikkein paras osa iltaa oli ilman muuta loistava seura. Paljon onnea Tarjalle seniori-tason saavuttamisen johdosta! :)

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa