Blogi

EtusivuBlogi

05.05.2015
Team Trip 2015: Budapest


Oceanin seniorit viettivät ikimuistoisen pidennetyn viikonlopun Budapestissa. Katso kuvareportaasi reissusta, jos uskallat!

Team Tripille mukaan pääseminen edellytti Oceanin tiimiläisiltä ainoastaan senior-tasoa, minkä kaikki Oceanin tiimiläiset saavuttavat tehtyään 150 kauppaa. Kun kerran pääsee senioriksi, on aina seniori ja samalla oikeutettu erilaisiin spesiaali-bonuksiin, kuten vaikkapa ulkomaanmatkoihin. Vuoden 2015 Team Tripin kohteeksi valikoitui keväinen Budapest, joka tarjosikin tälle 9 hengen Ryhmä Rämälle hulppeat olosuhteet rentoutua ja pitää hauskaa yhdessä!


PÄIVÄ 1. (Pe 24.4.2015)

Lennolle lähtöä odotellessa. Matkalle piti alunperin lähteä 10 henkeä, mutta Tania joutui viimehetkellä jättäytymään matkasta pois. Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, sillä Tania oli koko reissun hengessä mukana pahvisena versiona! :D


Priority-lipuilla reissanneet tiimiläiset pääsivät laukkaamaan ensimmäisinä koneeseen!

Hei me lennetään!

Mertsin ja Sinin villi maahantulotanssi lentokentällä! :D


Kentällä tiimiläisiä odotti päheä limusiini, johon koko 9 hengen porukka mahtui mukavasti. Ei muuta kun musavehkeiden nupit kaakkoon ja ohikulkijoiden päitä kääntämään!


Jos kulkupeli oli kohdillaan, niin kyllä oli majoituskin. Perillä tiimiä odotti vimpan päälle hulppea kaksikerroksinen, 175 m2 kattohuoneisto Budapestin ydinkeskustassa. Asunnosta löytyi mm. sauna, kaksi kattoterassia sekä jacuzzi, jossa oli ilo kylpeä Budapestin tähtitaivaan alla! Ei huono!

PÄIVÄ 2. (La 25.4.2015)


Ensimmäinen aamu aloitettiin nauttimalla auringosta omalla kattoterassilla samalla kun valmisteltiin eväitä piknikkiä varten.

Seuraavaksi tiimi suuntasi kuvankauniille, vehreälle Gellert-vuorelle, josta oli henkeäsalpaavan upeat näkymät Budapestin yli. Lämpötila on n. 25 astetta ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Samana aamuna Suomessa oli satanut rakeita...


Ihanteellisen piknikpaikan löydyttyä korkattiin kuohuvat ja nautittiin eväistä ja lämmöstä.

Kesä!!


Piknikin jälkeen suuntasimme opastetulle jokiristeilylle Tonavalle, jonka aikana opimme Budapestin historiasta ja nähtävyyksistä. Kuoharitarjoilu pelasi tottakai!


Risteilyn puolivälissä hyppäsimme laivasta pois tutkailemaan kaunista ja vehreää Margaret islandia. Heti sataman vieressä vuokrattiin jännittävän näköisiä 4-6 ajettavia tandem-polkupyöriä, ja arvata saattaa, että tämä porukka innostui ajatuksesta samantein! Rälläsimme pyörillä ympäri saarta tuhatta ja sataa ja näimme matkan varrella niin torihumua, raunioita kuin kukkapuutarhojakin. Kannatti poiketa!


Illalla ennen syömään lähtöä Erno piti asunnolla mahtavan koulutuksen, josta riittikin puhuttavaa koko loppureissun ajaksi.


Syömään!! Hepuleita metromatkalla!

Mitä hommaa? No melkoista ruokahommaa!

Loppuilta vierähtikin sitten penthousemme kattoterassijacuzzin poreissa lilluessa! :D

PÄIVÄ 3. (Su 26.4.2015)


Aamupalan jälkeen tiimi suuntasi Trap Budapestiin, joka tarjoaa ryhmille aivonystyröitä vaativia escape room -elämyksiä. Idea pähkinänkuoressa: 4-5 hengen tiimi suljetaan huoneeseen, josta löytyy erilaisia vihjeitä ja aivopähkinöitä. Ryhmällä on tunti aikaa selvittää, kuinka huoneesta päästään ulos. Toinen joukkue pääsi pähkäilemään keskiaika-aiheiseen huoneeseen, toinen tiimi möyhi aivosolujaan Egypti-teemaisessa huoneessa. Molemmat tiimit selvisivät tehtävästä upeasti alle tunnissa, ja saivat vielä kaupanpäälle kiitosta erityishienosta tiimityöskentelystä; kyllä meidän porukka osaa!! :D


Aivojumppaseikkailun jälkeen tiimi kirmasi nauttimaan aurinkoisesta ja kuumasta päivästä terassille. Ahh!

Kävelykierroksen ohessa osa tiimistä kävi mm. maailmanpyörässä. Ville puolestaan herkistyi kukkasten äärellä.


Illan ruokapaikaksi valikoitui suosittu Trofea Bar & Grill, jota kuvaillaan fine diningin ja buffetin yhdistelmäksi. Tiskistä sai valita kokkien grillattavaksi yli 20 eri kalaa ja lihaa ja mukaan mahtui vähän erikoisempiakin vaihtoehtoja, kuten haita! Nyt löytyi Villen maanpäällinen taivas! Ilmaista kuoharia ja kokista kannettiin pöytään sellaista tahtia, että heikkohermoisia olisi saattanut alkaa hirvittää! ;)


Illallisen jälkeen suuntasimme Heidin johdolla mahtavaan rauniobaariin, jonka uumenista löytyi vaikka mitä. Hulvattomimmat ja vähän myöhäisemmät kuvat tältä illalta päätyivät ikävä kyllä sensuurin hampaisiin... :D

PÄIVÄ 4. (Ma 27.4.2015)


Viimeinen päivä sujui myöhäisen aamiaisen jälkeen kaupunkiin ja ostosmahdollisuuksiin tutustuen. Kentälle suunnattiin iltapäivällä ja kotimatka alkoi. Voi olla, että edellisen illan riennot sekä aamuun asti jacuzzissa kölliminen painoivat osan ryhmästä jaloissa ;)


Ja näin saatiin mahtava matka päätökseen ja koko porukka suhtkoht ehjin nahoin ja yhtenä kappaleena takaisin kotimaan kamaralle. Tuhannesti kiitoksia kaikille matkalla mukana olleille tiimiläisille, teitte tästä matkasta ikimuistoisen! <3"

 ----

P.S. Loppukevennyksenä ja yleisön pyynnöstä vielä yksi jälkikäteen lisätty reissun kuvaherkku, olkaa hyvä:


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa