Blogi

EtusivuBlogi

08.10.2018
Team Trip 2018

oukokuussa Ocean Stonen seniorit viettivät upean Team Tripin Barcelonassa Espanjan auringon alla. Kuvareportaasiin ja reissuvideoon pääset tutustumaan alta!

 

 

Team Trip on vuosittainen tapahtuma Ocean Stonella ja tiimimatkoja on järjestetty jo vuodesta 2015 asti! Team Tripille mukaan pääseminen edellyttää Oceanin tiimiläisiltä ainoastaan senior-tasoa, jonka jokainen tiimiläinen saavuttaa tehtyään 150 kauppaa. Kun kerran pääsee senioriksi, on aina seniori ja samalla oikeutettu erilaisiin erityisbonuksiin, Team Trip mukaan lukien.

 

Ensimmäisellä Team Tripillä vuonna 2015 tiimiläiset vierailivat Unkarin helmessä Budapestissä. Vuoden 2016 Team Trip kohteeksi valikoitui  Rodos, jossa tiimiläiset pääsivät nauttimaan omasta huvilasta ja Kreikan vieraanvaraisuudesta. Vuonna 2017 Team Trip suhtautui luksushotelliin Turkin Alanyaan.  Tänä vuonna matka johti Barcelonan auringon alle omaan jättimäiseen kaupunkiasuntoon! :)

 

PÄIVÄ 1. (Pe 18.5.2018)

 

 

 

Tiimi suuntasi Tampereelta VR:n siivittämänä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Matkalla Ryhmä Rämälle jaettiin Team Trip -pussukat ja eväitä ja herkkuja matkan ajaksi.

 

 

 

Perillä kohteessa! Upea kaupunkiasunto aivan Barcelonan keskustassa sai kaikki tiimiläiset haukkomaan henkeä. Puitteet olivat hulppeat taas tänä vuonna!

 

 

 

Nälkäinen joukkiomme  löysi illallispaikan asunnon läheltä ja pääsimme maistelemaan erilaisia jokseenkin mielenkiintoisia herkkuja. Osa ryhmästä päätyi nauttimaan Valencialaista herkkua Paellaa, osa päätyi kansainvälisempiin ruokiin twistillä,  näistä esimerkkinä purilainen ilman sämpylää. :D

 

PÄIVÄ 2. (La 19.5.2018)

 

 

 

Päivä alkoi herkullisella aamupalalla jonka jälkeen tiimi siirtyi terassialueelle reissun ensimmäisen koulutuksen pariin. Team Tripeillä tiimiläiset saavat nauttia erikoiskoulutuksista joita ei käsitellä muualla, kannattaa siis olla matkassa mukana! ;)

 

 

 

Koulutuksen jälkeen tiimi suuntasi kohti Barcelonan nähtävyyksiä!

 

 

 

Eija esitteli tiimille kuuluisan espanjalaisen arkkitehdin Antoni Gaudín kuuluisimpia rakennuksia. Ensimmäisessä kuvassa näkyy Casa Milà ja toisessa ehkäpä kuuluisin asuinrakennukseksi rakennettu Casa Batlló.  Molemmat rakennukset löytyvät Unsecon maailmanperintöluettelosta.

 

 

 

Matka jatkui kohti Plaza Catalunyaa. Sää helli ja tiimi sai nauttia Barcelonan auringosta!

 

 

Pienen hengähdyshetken aika! Tiimi pysähtyi nauttimaan välipalaa paikalliseen kahvilaan jossa niin ilmakuivattu kinkku kuin erikoiskahvit maistuivat! Pääsimme myös tutustumaan Mercat de la Boqueria -markkinapaikkaan josta löytyi jotakin jokaiselle.

 

 

 

Mahtipontisten nähtävyyksien siivittämänä matka jatkui kohti uimarantaa!

 

 

 

Sää ei olisi voinut olla parempi! Rannalla vierähti useampi tunti ja hurjapäisimmät tiimiläiset kävivät myös pulahtamassa meressä!

 

 

 

Upean päivän päätteeksi nautitiiin vielä paikallisen ruokakaupan antimista. Espanjalaiseen tapaan ruokakaupasta löytyivät niin ilmakuivatut kinkut ja herkkujuustot kuin viinitkin.

 

PÄIVÄ 3. (Su 20.5.2018)

 

 

 

Kolmas päivä  kohteessa alkoi jälleen mielenkiintoisella koulutuksella, tällä kertaa Jyväskylän toimiston koutsin ja Oceanin myyntijohtajan Heidin johdolla.

 

 

 

Koulutuksen jälkeen tiimi suuntasi kohti Arc de Triomfia. Pienen metroseikkailun jälkeen oikea paikka löytyi ja tiimi pääsi nauttimaan ihanasta piknikistä Ciutadella  -puistossa.

 

 

 

Puistosta löytyi myös suloisia tipusia!

 

 

 

Piknikin jälkeen oli aika suunnata kohti Antoni Gaudín kuuluisinta, joskin keskeneräistä mestariteosta ja Barcelonan tunnetuinta maamerkkiä, Sagrada Famílian kirkkoa. Nimikin tuntui sopivan kuin nakutettu Oceanin pyhälle mafiaperheelle. ;)

 

Kirkko sai jokaisen haukkomaan henkeään, eikä syyttä. Kuvat eivät tee oikeutta Sagrada Famílian upealle väriloistolle ja yksityiskohdille.

 

 

 

Päivä saatiin päätökseen Barcelonan parhaassa pizzeriassa joka oli vain muutaman sadan metrin päässä asumukselta. Hulppean herkulliset pizzat veivät kaikilta kielen mennessään. Takaisin asunnolla oli mukava kellahtaa oman vatsan viereen nukkumaan. :)

 

PÄIVÄ 4. (Ma 21.5.2018)

 

Aamupäivän koulutuksen jälkeen Ryhmä Rämä suuntasi kohti ihanaa puistoaluetta lähellä Barcelonan satamaa. Eri puistoalueiden kiertämisen jälkeen “Se Oikea” löytyi ja tiimi pääsi jälleen kerran nauttimaan maittavista piknik-herkuista.

 

 

 

Maisemat kohdallaan ja gondolihissillä kohti Montjuïc-kukkulaa!

 

 

 

Ihania tiimiläisiä kukkulan laella.  Montjuïcin linnakkeessa olisi riittänyt tutkisteltavaa useammankin päivän ajaksi. :)

 

 

Kukkulalta oli upeat näkymät Barcelonan joka kolkkaan. Niin kaupungin kuin sataman menoa pystyi ihastelemaan eri puolilta linnaketta.

 

 

 

Viimeisen illan kunniaksi tiimi suuntasi syömään herkulliseen Tapas-ravintolaan. Tapakset ovat usein alkupaloina tunnettuja pikkusuolaisia mutta nykyään niitä tarjotaan usein myös illallisena. Tapakset maistuivat kaikille ja mahat tulivat täyteen.

 

PÄIVÄ 5. (Ti 22.5.2018)

Lähtöpäivä. Tiimi suuntasi aikaisin aamusta lentokentälle ja kotia kohti.

 

 

 

Kiitos huikealle tiimillä ikimuistoisesta reissusta ja nähdään ensi vuonna uuden reissun merkeissä! <3

 

Mikäli sinäkin haluat reissuun mukaan ensi vuonna, niin hae ihmeessä osaksi timanttisinta myyntitiimiä täällä! Timanteille on aina tilaa! :)

 

Mikä ihmeen Team Trip?

Team Trip on Oceanin tiimiläisten vuosittainen yhteinen ulkomaanmatka. Reissuun mukaan pääseminen edellyttää ainoastaan Senior-tasoa, jonka kaikki tiimiläiset saavuttavat tehtyään 150 kauppaa. Seniorina on oikeutettu erilaisiin spesiaali-bonuksiin, kuten vaikkapa ilmaisiin ulkomaanmatkoihin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa