Blogi

EtusivuBlogi

14.11.2013
Thaimaahan ja takaisin

Krisun seniori-illallinen vietettiin aasialaisissa merkeissä ravintola Thai & Laosissa.

 

Tampereen Näsilinnankadulla sijaitseva maukkaan ja ajoittain tulisenkin ruoan ystävien suosikkipaikka sai täydet pisteet itsekin thai-ruuan kokkailusta pitävältä Krisulta. Menulta illastajien pöytään päätyi mm. jättikatkarapukeittoa, tulista thai-makkaraa, valkoisia lihatäytteisiä "thai-pömpylöitä", kanavarrasta, lampaan filettä punaisessa curryssä sekä friteerattua banaania vaniljajäätelöllä aateloituna.

 

Oman ohjelmanumeronsa iltaan toivat seurueen nimeltämainitsemattomat miespuoliset edustajat Ville ja Erno, joiden alkupalavalintojen tulisuusaste taisi ulottua oman mukavuusalueen ulkopuolelle. ;)

 

Mysteeripömpylä ja lammasta curryssä

Kiitokset hauskasta seniori-illallisesta sekä suuret onnittelut Krisulle hienosta saavutuksesta!

Toivottelee, Oceanin tiimiläiset

Mikä ihmeen seniori-illallinen?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin. 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa