Blogi

EtusivuBlogi

20.03.2020
Tiimi-ilta UkkoMetsossa

Maanantaina 9.3.2020 kouluttauduimme, herkuttelimme ja vietimme aikaa tiimin kesken ravintola UkkoMetson yksityiskabinetissa.

 

Ilta alkoi timanttisilla koulutuksilla, joista ensimmäisen piti vanha konkarimme Heidi aiheesta "myynnin perusasiat". Olitpa tehnyt myyntityötä päivän tai 20 vuotta, myynnin perusasioiden kertaaminen on aina paikallaan. Oli kyse sitten talon rakentamisesta tai myyntityöstä, jos pohjaa ei ole rakennettu vankaksi, on turha haaveilla kestävästä ja toimivasta lopputuloksesta. 

 

Toisen koulutuksen meille piti vielä vanhempi konkarimme Erno aiheesta "Tavoitteet ja fokus". Hyvän ja huonon myyjän erottaa toisistaan usein vain nämä kaksi asiaa, joten topiikki oli sekä hyödyllinen että inspiroiva. Kuten Heidinkin koulutuksen opit, myös Ernon koulutuksen anti raapusteltiin innokkaasti muistiin koulutusvihkoihin.

 

Koulutuksien jälkeen oli vapaan seurustelun ja ruuan aika. Ennakkoluuloton tiimimme oli valikoinut ruokalistalta monenlaista apetta sekä myös useita erikoisherkkuja, kuten esimerkiksi valkosipulietanoita, liekitettyjä lampaan munuaisia sekä maksaa pekoni-sipulikastikkeella. Ruoka oli oikein maittavaa ja illan koulutukset kirvoittivat tiimimme vaihtamaan ajatuksia illan aikana opituista asioista. Kun puheensorina viimein vaimeni kabinetissa, oli aika lähteä kotiin vatsa täynnä hyvää ruokaa ja mieli täynnä koulutuksen eväitä. 

Kiitos kaikille osallistuneille kivasta tiimi-illasta!

 

HUOM! Mikäli työpaikanvaihto on sinulle ajankohtaista, etsimme tiimiimme uusia huipputyyppejä!

Laita hakemusta tulemaan tästä linkistä: https://www.oceanstone.fi/hae-toihin/.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa