Blogi

EtusivuBlogi

21.04.2016
Tiimiläisen haastattelu: Ansku

Asiakaspalvelupäällikön sekä tiiminvetäjän tehtävissä työskentelevä sporttinen ilopilleri Ansku kuuluu Oceanin Tampereen tiimiin. Kysyimme Anskulta muutamia työhön liittyviä kysymyksiä, lue vastaukset alta! :)

1. Milloin aloitit työt Ocean Stonella?

-15.8.2011. 

 

 

2. Miksi hait Ocean Stonelle töihin?

- Sisimmässä tuli sellainen tunne, että tonne on päästävä!

 

 

3. Mikä työssäsi on mukavinta?

- Mukavinta on ihmiset ja se, että ollaan oikeesti tiimi! Tottakai on tietyt tittelit ja jokanen joukkue tarvittee valmentajan, mutta meillä ihmisiä kohdellaan tasa-arvosina ja se tiedostaen, että olemme kaikki uniikkeja omalla tavallaan. Tämän energisen, huumorintajuisen ja vähän hullun joukkueen kanssa on oikeesti mukava viettää aikaa! Silloin työkin sujuu sutjakammin!

- Isoa plussaa on myöskin työn haastavuus, monipuolisuus sekä se oppi, mitä työ ja koulutukset opettavat elämää varten, sekä jatkuva ittensä kehittäminen.

- Parasta on nähdä, kuinka tiimiläinen onnistuu, kehittyy sekä oikeesti kävelee koko ajan niitä omia tavoitteitaan kohti sekä saavuttaa ne. Silloin tietää, että ittekin tekee asioita oikein.

 

 

4. Mikä työssäsi on haastavinta?

- Tällä hetkellä, kun sain lisävastuuta myynninvetämisen puolelta, niin yksi haasteista on olla luomatta ittelleen ”turhaa” stressiä. Tilanteet voi muuttua yhtäkkiä ja niihin on reagoitava. Viimekertaisella Nordic Business Forum seminaarilla sanottiin viisas lause: "Yrityksen katto (menestys) ei voi olla korkeampi, kuin mitä on johtajuuden taso". Siinä on lause, mikä on iskostunut päähän kuin sieni ja sen mukaan mennään. Eli aina ensin vilkastaan peiliin.

- Eli minulle henkilökohtaisesti haastavinta on pitää oma pääkoppa fokusoituneena yhteen asiaan kerrallaan, priorisoida oikein, luottaa omaan intuitioon sekä pitää sopivasti myös "aivot narikassa”.

 

5. Hauska muistoni Oceanin ajalta:

- Voi, niitä on monia! Tiimin Budapestin reissu, jokavappuinen kitaraballadi toimitusjohtajalle, näitä on joka lähtöön! Näin jälkikäteen naurattaa myöskin ensimmäinen työpäivä, jolloin jonkin erehdyksen vuoksi nimeäni ei löytynyt mistään eikä kukaan tiennyt, että minun oli määrä aloittaa työt. Tästä viikko eteenpäin ja marssin johtoportaan huoneeseen: "Mä haluan olla täällä pomo!"

- Myöskin Oceanin kesäolympialaiset kuuluu hauskimpiin muistoihin ja toki ihan jokapäiväinen konhotus, jolloin räjäytetään mukavuusaluetta vähä laajemmaksi.

 

 

6. Ajatuksiasi Ocean Stonesta työnantajana?

- Ocean Stone arvostaa ihmistä ihmisenä. Yritys pitää huolen omistaan sekä opettaa myös ihmistä arvostamaan itseään. Meillä opitaan positiivisen mindsetin tärkeys sekä tavoitteiden sekä niiden asettamisen merkityksestä. Kun työntekijä voi hyvin, niin myöskin yritys voi hyvin. Ocean Stonella kysytään kunkin tiimiläisen tavoitteet ja sen mukaan ruvetaan "pelaan kiekkoa".

 

 

7. Viestini lukijalle:

- Uskokaa itseenne ja toteuttakaa se, mikä ikinä teistä itsestä tuntuukaan hyvältä!

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa