Blogi

EtusivuBlogi

12.10.2017
Tiimiläisen haastattelu: Eeva

 

Myynnin tehtävissä työskentelevä 31-vuotias Eeva kuuluu Oceanin Jyväskylän tiimiin. Kysyimme Jykylän tiimin huippumyyjältä muutamia työhön liittyviä kysymyksiä, lue vastaukset alta! :)

 

1. Milloin aloitit työt Ocean Stonella?

Aloitin 2 vuotta sitten kesällä, eli 2015.

 

 

2. Miksi hait Ocean Stonelle töihin?

Halusin jotain uutta työrintamalla. Selailin avoimia työpaikkoja, ja Ocean houkutteli kotisivuillaan.

 

 

3. Mikä työssäsi on mukavinta?

Parasta on työtiimi ja tietenkin erilaiset bonukset! Tärkeä juttu ovat myös säännölliset työajat. Tässä työssä pärjää, kun pitää oman asenteen kunnossa, jättää aivot narikkaan ja heittäytyy mukaan. Ei kannata ottaa turhia paineita, aina löytyy hyviä tyyppejä ja ihania asiakkaita! Kun innostun, niin onnistun, ja kun onnistun, niin innostunut uudelleen. :)

 

Mukavaa on tietenkin sekin, kun soittaa vanhoille asiakkaille, joille olen tehnyt aiemmin kaupan, kuulee hyvää palautetta ja he haluavat tyytyväisinä jatkaa tilauksia. Se on hieno fiilis, kun omalla työpanoksellaan ja oppimillaan asioilla olen saanut ihmisen voimaan paremmin. On myös hienoa, että saan työn puolesta laadukkaat ravintolisät omaan käyttöön.

 

 

Mielenkiintoista ja palkitsevaa työstä tekee myös se, että aamulla jo töihin tullessa voi tsempata itseään, että kyllä mä osaan tän homman! Ja sitten kun päivä on pulkassa ja tavoitteet täynnä, voi hymyssä suin lähteä kotiin :)

 

 

4. Mikä työssäsi on haastavinta?

Haastetta tuo tottakai ne tavoitteet, joita itselle asettaa. Se pitää työn mielekkäänä. Pidän tavoitteeni aina mielessä ja pyrin joka päivä pääsemään niihin. Haastavaa on myös mukavuusalueelta poistuminen. Tässä työssä pääsee kehittämään itseä monin eri tavoin, täytyy olla rohkea ja uskaltaa heittäytyä. Oman mausteensa tuo myös se, että jokaisella asiakkaalla on omat lähtökohdat. Oma viesti täytyy pitää yksinkertaisena ja selkeänä, että toinenkin ihminen ymmärtää. Kaikissa tilanteissa täytyy pitää ns. pää kylmänä, etenkin kun kiperiä kysymyksiä satelee asiakkaan suunnalta.

 

 

5. Hauskin muistoni Oceanin ajalta?

Niitä on kertynyt monia! Viimeisin mukava muisto oli illastaminen Näsinneulassa mahtavissa maisemissa mukavan työtiimin kera. Myös hauskat naamiaiset ja leffaillat ovat jääneet mieleen, sekä tottakai oma seniori-illallinen.

 

 

6. Ajatuksesi Ocean Stonesta työnantajana?

Ocean on kannustava ja motivoiva työnantaja. Ilmapiiri on ihmisläheinen ja nuorekas. Oceanilla välitetään aidosti työntekijöistä, lähinnä tuntuu töihin tullessa, että tulisi toiseen kotiin. Pidän siitä, kun tarvittaessa voin mennä puhumaan ihan mistä  asiasta vaan, joka painaa. Työnteko on huomattavasti jouhevampaa, kun saa puhua asiat halki. 

 

 

7. Viestini lukijalle:

Olet niin rohkea kuin itse päätät!

 

Kuva: Välillä Oceanin työyhteisö muistaa tiimiläisiä myös hauskoin yllätyksin! 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa