Blogi

EtusivuBlogi

22.03.2019
Tiimiläisen haastattelu: Jenni

 

1.Milloin aloitit työt Ocean Stonella?

 

23.1.2017

 

2.Miksi hait Ocean Stonelle töihin?

 

Olin päättänyt lopettaa hevoshommat ja etsin uutta työpaikkaa. Ocean Stone vaikutti todella freesiltä ja juuri sitä kaipasin. Ihanan ja viihtyisän oloinen työympäristö houkuttelivat, ja plussana päälle tulisivat vielä säännölliset työajat siistissä ja modernissa toimistossa.

 

3.Mikä työssäsi on mukavinta?

 

Parasta ovat ehdottomasti mahtavat työkaverit ja oman työn vaihtelevuus. Jokainen päivä on erilainen ja aina tulee uusia tilanteita vastaan, joihin saa pähkäillä ratkaisuja ja haastaa itsensä. On upea tunne kun herää maanantaiaamuna ja on innokkaasti lähdössä uuteen työviikkoon, kun tietää että töissä on mukavaa.

 

4.Mikä työssäsi on haastavinta?

 

Haastavinta on löytää ratkaisu erilaisiin ongelmiin joita asiakaspalvelutyössä kohtaa. Silloin tällöin tulee vastaan tilanteita joissa tulee pitää pää kylmänä ja antaa kaikkensa tilanteen ratkaisemiseksi. Kaikkein vaikeimman tilanteen ratkaisu antaa ja opettaa eniten ja tuntuu erityisen palkitsevalta. Oman haasteensa tuo myös se, että tiedostaa työnsä vastuullisuuden, eikä tuo omia murheitaan mukaan töihin.

 

 

5.Hauska muistoni Oceanin ajalta:

 

Yhtä muistoa on vaikea valita, mutta päällimmäisenä tulee mieleen vuoden 2018 Team Trip Barcelonaan. Ensimmäinen tiimimatka tulee ensimmäisenä mieleen varmasti siksi, koska se oli niin arjesta poikkeavaa. Barcelonassa saimme kokea aivan uskomattomia koulutuksia ja ilmapiiri oli koko reissun ajan mahtava. Muita hauskoja muistoja ovat tietysti kaikki tiimi-illat ja fear factorit, sekä se kun minulle tarjottiin himoitsemaani paikkaa Oceanin asiakaspalvelusta.

 

 

6.Millaisia asioita olet oppinut urallasi Ocean Stonella?

 

Näitä onkin paljon! Oceanilla olen totta kai oppinut myyntitaitoja, mutta niiden lisäksi olen oppinut hirmuisesti terveydestä. Olen myös oppinut arvostamaan ja olemaan kiitollinen pienemmistäkin asioista. Tämän lisäksi uskallan nykyään poistua omalta mukavuusalueelta ja oppinut, että kasvu ja tekemisen meininki löytyvät mukavuusalueen ulkopuolelta. Osaan myös paremmin pitää omia puoliani ja mainita asioista jotka eivät tunnu oikealta.

 

7.Ajatuksiasi Ocean Stonesta työnantajana:

 

Oceanilla otetaan hyvin jokainen tiimiläinen huomioon. Kukaan ei jää huomiotta ja aina saa apua, jos sitä tarvitsee. On hienoa, että Oceanilla järjestetään useita koulutuksia ja tiimi-iltoja, ja kaikki tuntuvat olevan yhtä isoa perhettä. En usko, että monessa muussa firmassa porukka tulee innokkaasti töihin juurikin hyvän työilmapiirin vuoksi. Täällä jokainen saa olla täysin oma itsensä ja erilaiset persoonat mahtuvat oivasti tähän hullunkuriseen mafiaperheeseen.

 

8.Viestini lukijalle:

 

Tee asioita rohkeasti ja poistu omalta mukavuusalueelta. Jos sinulla on jokin tavoite johon haluat päästä, älä luovuta kesken kaiken, vaikka välillä epäonnistuisitkin, sillä joskus tavoittelemasi asia on aivan kulman takana.

 

“Every flight begins with a fall.” – George R. R. Martin


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa