Blogi

EtusivuBlogi

29.04.2020
Tiimiläisen haastattelu: Jonna

Istumme porukan kanssa perinteisessä aamusetissä ja vaihdamme kuulumisia. Yksi kertoo leiponeensa, tai kuten hän itse sanoo, leipaisseensa, aamulla tuoretta leipää. Kuka on tuo herttainen aamuleipuri? No sehän on meidän Jonna, kohta kaksi vuotta Ocean Stonella myynnin puolella työskennellyt sydämellinen ja pirtsakka Kainuun neito!

Haastattelimme Jonnaa hänen työstään Oceanilla.

1. Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Jonna ja alunperin Kajaanista lähtöisin. Nyt olen jo viitisen vuotta asunut Tampereen keskustan nurkilla. Vapaa-ajalla tykkään käydä Pyynikin metsäpoluilla lenkkeilemässä koirani Taigan kanssa. Innostun helposti luovista aktiviteeteista; Teen käsitöitä, kokkailen ja kokeilen keittiössäni uusia reseptejä sekä harrastan erilaisia liikuntalajeja. Tällä hetkellä rakkaimmat harrastukseni ovat tanssi ja agility.

2. Mikä sai sinut hakemaan töihin Ocean Stonelle?

Työpaikanvaihto oli jo jonkun aikaa kolkutellut mielessä. Ocean Stonella asiakaspalvelussa työskentelevä tuttavani Merja vinkkasi tutustumaan yritykseen ja innostuin heti!

 

 3. Mikä työssäsi on mukavinta? 

Onnistumisen tunne ja mahtava työporukka! Arvostan paljon myös säännöllisiä työaikoja, jotka antaa paremmat mahdollisuudet hallita vapaa-aikaa ja harrastaa. Oceanilla maksetaan myös erilaisia kannustavia bonuksia ja esimerkiksi jokavuotinen tiimin yhteinen ulkomaanreissu on sellainen, jota kaikki odottavat innolla! Meillä jokainen saa olla sellainen kun on ja sitä painotetaankin, että me kaikki ollaan just hyviä omana itsenämme. 

 

4. Entä haastavinta? 

Haastetta työhön tuo omalta mukavuusalueelta poistuminen ja jos itsellä on huonompi päivä, niin silloin on vaikeaa keskittyä olennaiseen. Onnistumisen tunne ja halu päästä omiin tavoitteisiin motivoivat menemään eteenpäin. 

 

5. Millä tavalla tähänastinen matkasi Ocean Stonella on vaikuttanut elämääsi?

Olen saanut todella paljon hyviä eväitä elämääni! Voin henkisesti paremmin, kun työilmapiiri on hyvä, kannustava ja huumoria riittää :D! Olen myös oppinut terveydestä uusia asioita, joita olenkin ottanut käyttöön omassa arjessani. Työ on myös tuonut itselleni paljon uudenlaista rohkeutta ja itseluottamusta.

 

6. Kerro jokin hauska työhön liittyvä muisto.

Olin tainnut olla vasta kaksi kuukautta töissä, kun meillä järjestettiin kivat kesäjuhlat. Siellä oli koulutusta ja hyvää ruokaa, juomapuolta unohtamatta. Muutkin yhteiset illanvietot ovat olleet hauskoja ja erityisesti oma seniori-illallinen on jäänyt mieleen. Silloin maistelin ensimmäistä kertaa etanoita!

 

7. Terveiseni lukijalle:

Loppusanoiksi esitän kysymyksen, jota meidän kaikkien kannattaa välillä pysähtyä miettimään: 

Kuinka paljon rohkeutta uskallat jättää käyttämättä?

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa