Blogi

EtusivuBlogi

18.11.2015
Tiimiläisen haastattelu: Merja

Myynnin tehtävissä työskentelevä 25-vuotias Merja kuuluu Oceanin Tampereen tiimiin. Kysyimme pohjalaisella asenteella varustetulta nuorelta naiselta työhön liittyviä kysymyksiä, lue vastaukset alta! :)

 

1. Milloin aloitit työt Ocean Stonella?

Aloitin työt Oceanilla keväällä 2014.

2. Miksi hait Ocean Stonelle töihin?

Hain töihin Ocean Stonelle paristakin syystä. Ihan ensinnä huomioni kiinnittyi erilaiseen ja mielenkiintoiseen työpaikkailmoitukseen. Ajatus ammatinvaihdosta oli muhinut päässäni jonkin aikaa ja kotisivuja katseltuani olin aika varma, että tämän yrityksen kanssa uskaltaisin ottaa hypyn tuntemattomaan.

 

3. Mikä työssäsi on mukavinta?

Työssäni mukavinta on erilaiset asiakaskohtaamiset, mikä tekee päivistäkin erilaisia. Tässä kohti täytyy myös ylistää meidän ihan parasta tiimiä, jossa on mukava viettää aikaa ja joka tukee, vaikka päivä ei olisikaan ihan se aurinkoisin.

 

4. Mikä työssäsi on haastavinta?

Jokaisessa työssä on varmasti omat haasteensa. Täytyy sanoa, että kyllähän se itselläkin aika haastavaa oli lähteä niin sanotusti pystymettästä myyntityötä tekemään, mutta jokaisessa asiassa on alkunsa ja on ollut hienoa huomata, kuinka paljon tämän puolentoista vuoden aikana on kehittynyt. Koen myös, että haastavuus tuo sen oman mielenkiintoisuuden ja tavoitteellisuuden työhön. Tiedän, että voin kehittyä ja mennä eteenpäin, eikä tekeminen käy tylsäksi.

 

5. Hauska muistoni Oceanin ajalta:

Hauskoja muistoja on monia ja tähän on mahdotonta valita yhtä ainutta hauskaa muistoa matkan varrelta. Päällimmäisenä mielessä on tietysti viimeksi tapahtuneet asiat eli toimistovaihto Jyväskylään, joka oli ammatillisesti tosi antoisa ja hauska reissu. Oli siistiä käydä tutustumassa Jyväskylän toimistoon ja moikkaamassa Jyväskylän porukkaa. Täytyyhän tässä nyt mainita myös kaikki meidän saunaillat, pikkujoulut yms. jotka on lyhyesti kuvattuna läskit bileet :D

 

6. Ajatuksiasi Ocean Stonesta työnantajana?

Ocean Stone työnantajana on reilu ja luotettava. On hienoa, kuinka kaikkia työntekijöitä arvostetaan ja kuunnellaan. Ei ole väliä onko ensimmäistä päivää töissä vai jo pidempään töissä ollut, ihmisiä tässä ollaan kaikki :) 

 

7. Viestini lukijalle:

Lopuksi haluan jakaa lukijalleni kirjoituksen, joka kolahti itselleni ensimäisessä saunaillan koulutuksessa, kun olin ollut töissä vasta kuukauden.

 

“Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.”

 

― Earl Nightingale

 

Unelmoidaan siis suuresti ja tehdään sinnikkäästi töitä sen eteen!

 

- Merja

Töissä voi välillä ottaa myös rennosti ;)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa