Blogi

EtusivuBlogi

18.06.2018
Tinjan 2. vuosipäivä

 

Tampereen toimistolla asiakaspalvelijana ja Ocean Stonen some-vastaavana toimiva Tinja juhli toista vuosipäiväänsä Oceanin timanttisessa tiimissä! 

 

Tinjan toiseen vuoteen on mahtunut vaikka minkälaisia upeita tapahtumia aina hienoista ravintolaillallisista ulkomaan matkoihin. Mainittakoon näistä mm. Seniori-illallinen ja toukokuussa Barcelonaan suuntautunut Team Trip!

 

Pirteä ja iloinen Tinja kiitteli halikierroksen päätteksi koko tiimiä onnentoivotuksista. Perinteisessä vuosipäiväpuheessaan Tinja otti asiakseen muistuttaa nuorempia tiimiläisiä omien unelmien tavoittelusta ja kiitteli kaikkia omaan uraan ja tulevaisuuden suunnitelmiin vaikuttaneita kollegoja ja koutseja saamistaan mahdollisuuksista. Oma urakehitys ja uuden oppiminen ovat aina olleet tärkeässä osassa Tinjan ajatusmaailmaa ja tavoitteita. Uudet haasteet ovatkin jo aivan nurkan takana Tinjan siirtyessä pian uusiin tehtäviin Oceanilla!

 

Vuosipäivän kunniaksi Tinja sai lahjaksi ihanan pirteän ja värikkään kukkakimpun ja laadukasta italialaista luomuviiniä (jota opeteltiin nautiskelemaan tämän vuoden Team Tripillä)! :)

 

Oceanin timanttiset tiimiläiset onnittelevat Tinjaa vuosipäivän johdosta sekä toivottavat onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! 

vuosipäivä

Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa