Blogi

EtusivuBlogi

17.06.2019
Tinjan 3. vuosipäivä

Ocean Stonella somea ja sisällöntuotantoa pyörittävä Tinja juhli 3. vuosipäiväänsä 6.6.2019.

 

Vuosipäivää juhlittiin totta kai asiaankuuluvin menoin ja perinteisen halikierroksen päätteeksi täysin vuosipäivänsä unohtanut somevelho sai kotiinviemisiksi pullon herkullista punaviiniä ja kimpun ihania kesän kukkia. :)

 

Tinjan kolmeen vuoteen on mahtunut vaikka ja mitä. Myyntitöiden parissa aloittanut nainen vietti noin vuoden myyjänä ja saikin ennen ensimmäistä vuosipäiväänsä lisävastuuta somevastaavan roolissa. Pian tämän jälkeen myyjän työtehtävät vaihtuivat asiakaspalvelijan rooliin. Noin vuosi asiakaspalvelupestissä aloittamisen jälkeen Tinja siirtyi täysipäiväisesti somea ja sisällöntuotantoa pyörittäväksi yhden naisen tarmonpesäksi. Lue alta Tinjan pohdintoja ajasta osana Oceanin Timanttista Tiimiä.

 

Mikä on paras muistosi Oceanin ajalta?

 

Hyviä muistoja on PALJON! Miten voin valita vain yhden? Pakko sanoa että sekä 2018, että 2019 vuoden Team Tripit ovat olleet upeita. Jokaisella tiimimatkalla on päässyt syventämään töissä syntyneitä ystävyyssuhteita, oppimaan lisää itsestään ja tietysti nauttimaan mahtavista Team Trip koulutuksista, jotka voivat valehtelematta muuttaa elämäsi suunnan, jos annat opeille mahdollisuuden. Yksi parhaimmista muistoista on myös viime kesältä (2018) kun pääsin tekemään somea ja sisällön tuotantoa kokoaikaisesti.

 

Oceanin Vappu 2019

 

Tinjan seniori-illallinen tammikuussa 2018

 

Jenni ja Tinja Näsinneulassa nautiskelemassa koko Timanttisen Tiimin voimin elokuussa 2017

 

Mikä on paras oppi minkä olet saanut Ocean Stonelta?

 

Täällä olen oppinut, että omia vahvuuksiaan kannattaa aina tuoda esille ja kun tekee tarpeeksi töitä tavoitteidensa eteen niin niihin pääseminen on vain itsestä kiinni! :)

 

Olen myös oppinut hirmuisen paljon terveydestä, hyvinvoinnista ja siitä mitä voin tehdä parantaakseeni omaa elämänlaatuani.

 

Terveiseni lukijalle:

 

Ole ahkera, kärsivällinen ja oppimishaluinen! Oli kyse sitten myynnistä, asiakaspalvelusta tai sosiaalisesta mediasta, kohtaa ihmiset ihmisinä ja kuuntele heitä. Ongelmanratkaisukykysi tulee näissä työtehtävissä varmasti kohoamaan "nextille levelille" ja tulet saamaan aivan uuden perheen joiden kanssa saat jakaa elämän huippuhetket ja surut. Mikäli tuntosarvesi  ja mielenkiintosi kohosivat edes jonkin verran tätä lukiessasi, niin kannustan sinua harkitsemaan Oceanille hakemista, et tule katumaan sitä.

 

Mikäli olet jo osa Suomen Timanttisinta Myyntitiimiä niin heitetään läpyt toimistolla! <3

 

Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Tinjaa vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanilla! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa