Blogi

EtusivuBlogi

24.01.2018
Tinjan seniori-illallinen

Perjantaina 19.1. oli Tampereen tiimin tehomimmi-Tinjan seniori-illallisen vuoro!

 

Oceanin Tampereen tiimiin kuuluva Tinja alias Tinderi työskentelee Ocenilla asiakaspalvelutehtävissä ja toimii myös tiimin somevastaavana. Tinjaa näkyy tiimin somepostauksissa vain harvakseltaan, sillä hän viihtyy yleensä pääasiassa kameran toisella puolella. Nyt onkin Tinjan vuoro paistaa parrasvaloissa, onhan kyseessä Tinjan juhlaillallinen senioriksi ylenemisen johdosta. Illallisen miljööksi valittiin kehuttu ja palkittu Ravintola Tampella Tammekosken kupeesta.

 

Ilta päätettiin alottaa juhlavasti samppanjalla, sillä kerrankos sitä senioriksi ylennytään! Ruokien valinta olikin sitten kinkkisempi juttu: jokainen taisi vaihtaa "lopullista" päätöstään pääruuan suhteen ainakin kolmeen otteeseen.

 

Lopulta illan menu saatiin lyötyä lukkoon: Alkuruuaksi pöytään tarjoiltiin muutama Käräjäoikeuden kalalautanen (Kevyesti savustettua siikaa, rapukrokettia, jääpurjoa, kuivattua kaprista, sitruunamajoneesia ja Tampellan näkkileipää) sekä Rautamalmipadan maa-artisokkaa (Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, pekonicrumblea, maa-artisokkaa kahdella tapaa ja tryffeli-maitovaahtoa.) Pääruuaksi nautiskeltiin yön yli haudutettua poronpotkaa, tummaa pihlajanmarjakastiketta, hiillostettua salottisipulia ja palsternakkaa sekä kotimaisen härän tournedossisäfileepihvejä, ankanmaksavoita, portviinikastiketta ja tryffeli-perunarouladea. Nam!

 

Perinteitä kunnioittaen seniori-illallisella kuuluu asiaan tilata vielä illan päätteeksi pöytään kasa jälkiruokia, vaikka alkupalojen ja pääruokien jälkeen vatsanseutu huutaisi ähkyisenä armoa ja paidannapit irvistelisivät. Onneksi talon köyhät ritarit valkosuklaalla, wanhan ajan vaniljajäätelöllä ja Ylirautian tilan vadelmilla oli niin herkullista, että niitä söisi vaikkei olisi nälkäkään. ;)

 

Vaikka olimmekin kuulleet Ravintola Tampellasta paljon hyvää, yllätti se silti meidät positiivisesti. Ruokien kaunis esillepano, välitön ja ystävällinen palvelu sekä tietenkin erinomaisen hyvät sapuskat nostattivat koko illallisseurueen peukut pystyyn. Jatkoon!

 

Oceanin timanttinen myyntitiimi onnittelee Tinjaa ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin haasteisiin ja tavoitteisiin Oceanin tiimissä! :)

 

 

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Mm. syventävää henkilökohtaista koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa