Blogi

EtusivuBlogi

15.08.2016
Tipin 1. vuosipäivä

Keskiviikkona 10.8. vietettiin Lauran eli kavereiden kesken Tipin ensimmäistä vuosipäivää Oceanin timanttisessa myyntitiimissä!

Oceanin Tampereen tiimiin kuuluva upea sporttimimmi Tipi on malliesimerkki siitä, miten vahva halu ja kova asenne auttavat menemään vaikka harmaan kiven läpi, tai jos ei suoraan läpi, niin ainakin yli, ali tai ympäri. Pääasia, että päästään maaliin! Ensimmäinen vuosipäivä tiimissä on myöskin tietynlainen tärkeä välietappi, ja sen kunniaksi Tipiä muistettiin luomulaatuisella punaviinillä, käsintehdyllä luomu mustikkasuklaalla sekä kukkasilla. Onnea Tipi!

Vuosipäiväpuheessaan Tipi kiitteli tiimiä työilmapiiristä sekä saamastaan tuesta, sillä edellinen vuosi on ollut Tipille henkilökohtaisesti haastava. Aika on mennyt nopeasti, ja meneehän se, töitä saa tehdä mukavassa porukassa. Loppuun Tipi vielä lisäsi: ”Olette ihania, en lähde täältä kulumallakaan! ;)”

Rutkasti onnea Tipille ensimmäisen vuosipäivän johdosta sekä menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa