Blogi

EtusivuBlogi

13.06.2016
Tipin seniori-illallinen

Keskiviikkona 8.6. oli Oceanin Tampereen tiimiin kuuluvan Tipin seniori-illallisen vuoro! 

 

Hyvän ruoan ja hyvien viinien ystäväksi tunnustautuva sporttimimmi Laura alias Tipi pääsi nautiskelemaan seniori-illallista yhteen Tampereen tunnetuimmista ravintoloista, vastikää uusittuun Franklyyn. Tipi kertoi suunnitelleensa monesti kyseisen ravintolan testaamista, joten valinta osui illan päätähden kannalta enemmän kuin nappiin!

 

Jotta itse ruokien valinta listalta helpottuisi hieman, päätimme tilata alkuun kesäiset aperitiivit. Raikkaiden makujen siivittämänä valinnat osoittautuvat nopeasti yksimielisiksi: Alkupalaksi kaikille tilattiin jättikatkarapuja mangosalsan kera ja lautaskateuden välttämiseksi pääruuaksi kaikille Franklyn klassikkoannos, valkosipulihärkää valkosipuliperunoiden ja valkosipulivoin kanssa. Ruuat olivat herkullisuudessaan viedä kielen lisäksi kitalaen ja kitarisatkin mennessään, ja annoksille sävytetyt viinit olivat kuin kirsikka kakun päällä!

 

Jälkkäriksi valikoitui Franklyn kuuluisaa belgialaisesta suklaasta valmistettua suklaistakin suklaisempaa suklaakakkua sekä jälkkärikahvit. Juttelunaiheita riitti vielä jälkkärinkin jälkeen niin paljon, että päätimme  kesän kunniaksi nauttia vielä porukalla kannun sangriaa. Onhan nyt sentään kesä, ja Tipin seniori-illallinen!

 

Jälleen kerra voitiin todeta, että hyvässä seurassa ja hyvän ruuan äärellä aika kuluu kuin siivillä.

 

Suurensuuret onnittelut Tipille hienosta suorituksesta, seniori-tason saavuttamisesta! :)

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa