Blogi

EtusivuBlogi

13.02.2018
Tulossa: Team Trip 2018 BARCELONA!

Tiistaina Oceanin toimistoilla kihistiin innostuksesta, sillä vuorossa oli vuoden 2018 Team Tripin kohteen julkistus!

 

Oceanin Team Trip 2015 suuntautui kaupunkilomalle keväiseen Budapestiin, vuonna 2016 suunnistettiin Kreikan Rodokselle ja vuonna 2017 nautittiin 5 tähden luksuslomasta Turkissa. Vuonna 2018 haluttiin tehdä taas jotain vähän erilaista, ja tänä vuonna Oceanin timantit lähtevät kulttuuri- ja rantalomalle Espanjan auringon alle Barcelonaan!

 

^ Katso yltä vuoden 2018 Team Trip reissun traileri! :) ^

 

Espanjan aurinko, tapaksia ja sangriaa sekä nähtävyyksiä 

Barcelona on Euroopan kolmanneksi suosituin matkailukaupunki heti Lontoon ja Pariisin jälkeen, eikä syytä yli 8 miljoonan turistin vuosittaiseen massavaellukseen tähän aurinkoiseen rantaelämän, historian, arkkitehtuurin ja hyvän ruuan ja juoman mekkaan ole vaikea etsiä. Itseasiassa, edellisessä lauseessa taisi tulla muutama tärkeimmistä syistä jo mainittua! ;)

 

Barcelonan hienoimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat mm. uskomaton Antoni Gaudín suunnittelema katedraali Sagrada Familia sekä muut arkkitehtuuriset ihmeet. Kaupungin seitsemälle uimarannalle mahtuu auringonpalvojia ja jännittävä köysirata-ajelu sataman ja kaupungin yli Mointjuicin kukkulalle palkitsee upeilla näkymillä. 

Majoitus autenttisessa 1800-luvun rakennuksessa

Oceanin Timanttisen Myyntitiimin käyttöön on vuokrattu 140 neliön ja 5 makuuhuoneen lukaali aivan keskustan kupeesta, kävelymatkan päästä kaupungin parhaimmista nähtävyyksistä, ravintoloista ja ostoskaduista. Käytössämme on myös oma 30 neliön terassi, jossa auringossa paistattelun lisäksi voi viettää iltaa esimerkiksi hyvän ruuan ja juoman merkeissä! 1800-luvulla rakennetussa asuinrakennuksessamme on varmasti autenttista paikallistunnelmaa. 

 

 

Mikä ihmeen Team Trip?

Team Trip on Oceanin tiimiläisten vuosittainen yhteinen ulkomaanmatka. Reissuun mukaan pääseminen edellyttää ainoastaan Senior tasoa, jonka kaikki tiimiläiset saavuttavat tehtyään 150 kauppaa. Seniorina on oikeutettu erilaisiin spesiaali-bonuksiin, kuten vaikkapa ulkomaanmatkoihin.

 

Katso vuoden 2015 Budapestin reissureportaasi TÄSTÄ.

Vuoden 2016 Rodoksen reissuvideon löydät TÄÄLTÄ. 

Vuoden 2017 Turkin Alanyan reissuviedon löydät TÄÄLTÄ.

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa