Blogi

EtusivuBlogi

03.04.2019
Tulossa: Team Trip 2019 Bulgaria!

Keskiviikkona 27.3. Oceanin tiimiläisiä odotti yllätys. Oli aika julkistaa vuoden 2019 Team Trip kohde!


Oceanin ensimmäinen Team Trip vuonna 2015 suuntautui kaupunkilomalle keväiseen Budapestiin ja vuonna 2016 suunnistettiin Kreikan Rodokselle. Vuosi 2017 vei tiimin 5 tähden luksuslomalle Turkkiin ja vuonna 2018 suunnattiin kulttuuri- ja rantalomalle Espanjan auringon alle Barcelonaan!

Joka vuosi halutaan tehdä jotakin erilaista ja siksi tämän vuoden kohteeksi valikoitui rantalomalaisen taivas, Bulgarian Sunny Beach.

^ Katso yltä vuoden 2019 Team Trip reissun traileri! :) ^

 

Upeita rantoja, upouusi neljän tähden hotelli ja Unescon maailmanperintöä

 

Bulgarian Sunny Beach on erittäin suosittu rantalomakohde ja alue elääkin kokonaisuudessaan matkailusta. Aivan Mustanmeren rannalla sijaitsevan Sunny Beachin kahdeksan kilometriä pitkälle hiekkarannalle mahtuu useampikin auringonpalvoja.

 

Sunny Beach tunnetaan erityisesti monipuolisesta yöelämästään mutta lähimaastosta löytyy tekemistä myös kulttuurikokemuksien ystävälle. Muun muassa Unsecon maailmanperintöluettelosta löytyvä Nessebarin kaupunki on aivan kivenheiton päässä.

 

Oceanin Timanttisen Myyntitiimi pääsee yöpymään upouudessa neljän tähden All Inclusive hotellissa rannan läheisyydessä. Kävelymatkan päässä ovat niin Sunny Beachin ravintolat ja palvelut kuin upeat hiekkarannatkin. Hulppeiden hotellihuoneiden lisäksi käytössämme on myös oma terassi, jossa auringossa paistattelun lisäksi voi viettää iltaa esimerkiksi hyvän ruuan ja juoman merkeissä!


Mikä ihmeen Team Trip?


Team Trip on Oceanin tiimiläisten vuosittainen yhteinen ulkomaanmatka. Reissuun mukaan pääseminen edellyttää ainoastaan Senior tasoa, jonka kaikki tiimiläiset saavuttavat tehtyään 150 kauppaa. Seniorina on oikeutettu erilaisiin spesiaali-bonuksiin, kuten vaikkapa ulkomaanmatkoihin.


Mikäli innostuit, niin hae ehtottomasti osaksi Suomen Timanttisinta Myyntitiimiä TÄÄLLÄ!


Katso vuoden 2015 Budapestin reissureportaasi TÄSTÄ.

Vuoden 2016 Rodoksen reissuvideon löydät TÄÄLTÄ.

Vuoden 2017 Turkin Alanyan reissuviedon löydät TÄÄLTÄ.

Katso mitä vuoden 2018 Team Tripillä Barcelonassa tapahtui TÄSTÄ.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa