Blogi

EtusivuBlogi

26.10.2020
Työ oman elämän työkaluna

Olet varmaan joskus kuullut jonkun sanovan: ”Jos minä voittaisin lotossa, ostaisin uuden asunnon ja matkustelisin”. Entä jos me kertoisimme, ettei tähän välttämättä tarvita lottovoittoa.

 

Jokaisella meistä on unelmia. Ne ovat jokaisella oman näköisiä ja kokoisia. Kun yksi unelmoi kattohuoneistosta kaupungin sykkeessä, toinen haaveilee pienestä mökistä maalla. Yhdistävää unelmissa on se, että ne ovat meille tavoitteita, jotka määrittävät omaa toimintaamme. On olemassa lyhyen tähtäimen tavoitteita, jotka ovat uskottavia ja realistisia, sekä pitkän tähtäimen tavoitteita, joita pidetään epärealistisina ja enemmän haaveina. Näihin pitkän tähtäimen tavoitteisiin harva uskoo pääsevänsä koskaan. Me Ocean Stonella uskomme, että työmme on työväline niiden suurempienkin unelmien saavuttamiseen. Kun tavoitteet ovat kunnossa ja nälkää riittää, mikä vain on mahdollista!

 

 

Yksi tehokas keino omien unelmien saavuttamiseen on visualisointi. Tämä tapa on useimmille varmasti tuttu huippu-urheilijoiden harjoitteena. Monella meistä onkin omalla työpisteellään unelmataulu, joka muistuttaa omista tavoitteista päivittäin. Visualisoimalla omia unelmiasi ruokit alitajuntaasi ja harjoitat mieltäsi kohti päämäärääsi. Visuaalisen ruokinnan lisäksi ruokimme mieltämme myös koulutuksilla, jotka inspiroivat ja auttavat meitä toimimaan tehokkaammin kohti unelmiamme.

 

 

Keskustelemme tiimimme kesken omista unelmistamme säännöllisesti ja iloitsemme toistemme onnistumisista. Eräänä päivänä kahvitauon lomassa tiimiläisemme mietti elämäänsä taaksepäin ja kertoi kuinka paljon hän on muutaman vuoden pituisen työuransa aikana kehittynyt ja mitä kaikkea hän on saavuttanut. Hän kertoi, että voi tällä hetkellä paremmin kuin aiemmin, koska sen lisäksi, että hän on oppinut terveellisen ruuan merkityksestä, hänellä on myös varaa ostaa sitä. Henkisen hyvinvoinnin ja kehityksen lisäksi hän kertoi myös ostaneensa auton ja matkustelleensa. Aiemmin hänellä ei oikeastaan ollut juurikaan tavoitteita, mutta Oceanilla aloittamisen jälkeen hän on oppinut unelmoimaan ja saavuttanut hienoja juttuja. Unelmointikin on siis täysin opeteltavissa oleva asia ja me autamme siinä!

 

 

Jos sinä etsit työelämääsi uusia tuulia, meillä on paikkoja avoinna!  

Laita hakemusta tulemaan TÄSTÄ!


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa