Blogi

EtusivuBlogi

04.10.2013
Uusi toimisto, uudet kujeet

Ensimmäinen viikko Jyväskylän toimistolla on kunnialla takana!

Ocean Stonen uuden toimipisteen virallisia avajaisia vietettiin tiistaina 1.10., jolloin aamu aloitettiin juhlallisesti kohottamalla malja uudelle konttorille ja uusille tiimiläisille. Aamupäivän uudet tiimiläiset viettivät tutustumalla toinen toisiinsa sekä Ocean Stonen historiaan ja käytäntöihin, joista kertomassa oli toimitusjohtaja Erno Meriläinen.

Ensimmäinen työpäivä meni pitkälle koulutusten parissa, mutta saatiinpa ensimmäiset viralliset myyntikontaktitkin jo otettua iltapäivästä. Jyväskylän myyjäpioneereina aloittivat timantinkovalla asenteella toimiston vetäjä -Heidin lisäksi Maria, Karri ja Veera.

Keskiviikkona päästiin tekemään myyntityötä todenteolla. Nopeasti saatiin hienoja onnistumisiakin aikaan, ja nähtiin mahtavia voitontansseja ja tuuletuksiakin! Hienon alun jälkeen on hyvä jatkaa eteenpäin. Viestimme Tampereen toimipisteen tiimiläisille onkin: Ennätykset on tehty rikottaviksi!!

 

Tykittelyterveisin,

 

 

Veera, Heidi, Maria ja Karri


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa