Blogi

EtusivuBlogi

05.01.2015
Uusi vuosi 2015 ja Ocean Stonen arvot

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin, ja on uudenvuoden lupausten aika. Me Ocean Stonella lupaamme panostaa tärkeimpien arvojemme toteutumiseen myös vuonna 2015. 

 

 

Ocean Stone Oy:n ARVOT

 

OLET TÄRKEÄ!

 

Olemme kaikki yhtä tärkeitä tiimin jäseniä heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen. Teemme töitä sen eteen, ettei ketään jätetä tiimin ulkopuolelle tai aseteta eriarvoiseen asemaan. Jokaisen työ on arvokasta ja tärkeää.

 

AITOUS

 

Arvostamme erilaisuutta ja tiedämme, että jokaisella on omat heikkoutensa ja vahvuutensa. Meillä saa olla rennosti oma itsensä. Myös asiakkaat tulee kohdata lämpimästi ja aidosti, omina yksilöinään.

 

REHELLISYYS JA LUOTETTAVUUS

 

Työntekijöiden pitää pystyä luottamaan työnantajaan, ja toisinpäin. Molemminpuolinen luottamus syntyy siitä, kun asiat sujuvat sovitusti, jokainen kantaa vastuunsa ja mahdolliset ongelmatilanteet käsitellään suoraan ja rehellisesti.

 

YRITTÄJÄHENKISYYS

 

Vaikka työnantajilta ja työkavereilta saa työhön täyden tuen ja kannustuksen, halu onnistumiseen tulisi lähteä aina ihmisestä itsestään. Yrittäjähenkisyys tarkoittaa sitä, että tekee työnsä huolella ja ammattiylpeydellä, vaikkei kukaan olisi valvomassakaan.

 

 

 

KOULUTUS 

 

Vaikka pelkällä hyvällä asenteellakin voi päästä jo pitkälle, ei kukaan voi menestyä pelkän tuurin ja iloisen mielen varassa. Laadukas koulutus sekä mahdollisuus kehittyä niin pitkälle kuin intoa riittää on jokaisen tiimiläisen perusoikeus.

 

HAUSKANPITO

 

Voi kuulostaa kliseeltä, mutta näin asia meillä on: Töissä saa ja kuuluu pitää hauskaa! Vaalimme huumoria ja hyvää mieltä niin työajalla kuin sen ulkopuolellakin: saunailloissa, koulutusreissuilla, liikuntapäivinä, leffa- ja peli-illoissa, ravintolaillallisilla ja mitä nyt ikinä yhdessä keksimmekin.

 

 

 

Menestyksekästä uutta vuotta 2015 kaikille Oceanin tiimiläisille! <3

 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa