Blogi

EtusivuBlogi

17.06.2014
Uusia makuelämyksiä Kaksiossa

Maanantaina 16.6. Tampereella nautiskeltiin Roosan seniori-illallisen merkeissä!

 

Tamperelainen suosittu illallisravintola 2H+K, eli tuttavallisemmin Kaksio, vakuutti jälleen kerran hyvällä ruuallaan ja ystävällisellä palvelullaan. Illan päätähti Roosa toivoi, että illallisella pääsisi maistelemaan uusia makuja, joten listalta yritettiin valita myös sellaisia ruokalajeja, jotka näitä elämyksiä tarjoaisi. Hetken aikaa punnittiin jo etanoiden tilaamista, mutta lopulta illallisseurue päätyi valkosipuli-chiliöljyssä tiriseviin jättikatkaravunpyrstöihin, valkosipuliaioliin, sen seitsemää sorttia tapaksia sisältävään alkupalaplatteriin, kaksion kuuluun parilaleipään, pihvisalaatteihin ja gorgonzola-juustolla ryyditettyyn sisäfilepihviin. Illallisen kunniakkaaksi päätökseksi pöytään kannettiin suklaakakkua, creme bruleeta ja jälkkärikahvijuomia.

 

 

Vaikka ruoka olikin erinomaista, parasta illassa oli kuitenkin mahtava seura. Onnea Roosalle seniori-tason saavuttamisesta! :)

 

Toivoo,

 

Oceanin tiimiläiset

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa