Blogi

EtusivuBlogi

10.03.2021
Ville 11v!

10.3.2021 juhlistettiin myyntipäällikkö-Kettusen yhdettätoista vuosipäivää!

 

 

Konkarimme kertoi vuosipäiväpuheessaan, että matka Oceanilla on elämän pituinen matka, ja että on tähänastisen matkansa aikana ehtinyt nähdä jos jonkinmoista mieleenpainuvaa asiaa ja kulkijaa.


Ville kertoi, että Oceanin aikana hän on ymmärtänyt itsensä kehittämisen taidon ja alkanut sitä kautta lukemaan kirjoja. Myyntipäällikkömme muistelmat kirvoittivat myös Ernoa kaivamaan naftaliinista Villeen liittyvän muiston hänen uransa alkutaipaleelta. Erno muisteli, että Ville on alusta asti tuonut esiin sen, että vaikka hän ei onnistunut vääntämään puhelusta kauppaa niin maailmassa on varmasti ihminen, joka olisi tästäkin puhelusta kaupan vääntänyt. Se onkin ollut Villen kantava mindset koko hänen uransa ajan, että aina voi oppia lisää ja kehittää itseänsä.

 

 

Lahjaksi Ville sai monesti maailman parhaaksi rankattua oliiviöljyä, perinteisen paketin pekonia ja Barack Obaman kirjan, jotta voi jatkossakin ottaa oppia maailman parhailta! :)

 

Isot onnittelut koko tiimiltä! <3


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa