Blogi

EtusivuBlogi

13.02.2018
Ville ja Eeva, Asiakkaiden Suosikit 2017!

Tammikuun lopulla julkaistiin Ocean Stonen vuoden 2017 Asiakkaiden Suosikit. Haluttu ja arvostettu titteli meni tänä vuonna Tampereen toimistolla Villelle ja Jyväskylän toimistolla Eevalle!

 

Mielestämme arvokasta asiakastyötä tekevän ammattitaitoa ei voi mitata ainoastaan tuloksen perusteella, vaan vähintäänkin yhtä paljon vaakakupissa painavat kyky ja halu kohdata työssä vastaan tulevat ihmiset ystävällisesti, arvostaen sekä omana yksilönään. Mitä ammattitaitoisempi myyjä, sitä tyytyväisempi asiakaskunta hänellä on. Koska aihe on Ocean Stonella tärkeä, ei keskinäinen kisailu kohdistu ainoastaan myyntimääriin, vaan myös asiakastyytyväisyyteen. 

 

MITEN VUODEN 2017 ASIAKKAIDEN SUOSIKIT VALITTIIN?

Joka kuukausi Oceanin kummallakin toimistolla jaetaan kaksi Asiakkaiden Suosikki -kunniamainintaa. Kunniamainintojen myöntämisperusteita ovat mm. myynnin laatu ja puhtaus sekä edustamamme SuomiVita Oy:n asiakkailta saatu palaute. Vuoden Asiakkaiden Suosikki -kisan voittaa se henkilö, kenellä kunniamainintoja on vuoden ajalta eniten. 

 

 

Ystävällisyys ja reippaus saavat asiakkaatkin hyvälle tuulelle

Ville oli vuonna 2017 Tampereen tiimin Asiakkaiden suosikki peräti 6 kertaa. Jyväskylässä työskentelevä Eeva saavutti kyseisen kunniamaininnan huikeat 10 kertaa. Vuoden 2017 Asiakkaiden Suosikki palkinnot menivät siis taatusti oikeaan osoitteeseen!

 

Yksi suurimpia syitä Asiakkaiden Suosikki -tittelin voittoon oli varmasti se, että sekä Villen että Eevan tapa kohdata asiakkaat on aina rauhallinen, hyväntuulinen ja ystävällinen. Asiakaspalvelijan rauhallinen ja miellyttävä olemus heijastuu takaisin asiakkaasta, jolloin vuoropuhelusta tulee molemmille osapuolille mukavaa. Molemminpuolisesti hyvällä fiiliksellä aloitettu vuoropuhelu on myös hyvä pohja pitkälle ja hyvälle asiakassuhteelle. Kummallakin vuoden 2017 Asiakkaiden Suosikilla on oma, laaja tyytyväinen asiakaskunta, joka varmasti allekirjoittaa saman!

 

Ville ja Eeva palkittiin hienosta saavutuksesta maineen ja kunnian lisäksi terveellisin luomuherkuin. Paljon onnea vuoden 2017 Asiakkaiden Suosikeille! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa