Blogi

EtusivuBlogi

12.03.2015
Villen 5-vuotissynttärit

Tiistaina 10.3. juhlittiin Tampereen toimipisteessä työskentelevän myyntipäällikkö Villen 5-vuotispäivää Oceanin tiimissä!

Ville lukeutuu niihin ihmisiin, joista ei vain voi olla pitämättä. Tämä on tietenkin mahtavaa kaikkien Oceanin tiimiläisten kannalta, sillä kukapa ei haluaisi itselleen pomoa, joka on sekä aidon vilpitön, kannustava, rento mutta periksiantamaton sekä varustettu loputtomalla huumorivarastolla!

 

5-vuotisjuhlien kunniaksi terveysasioista perillä oleva päivänsankari sai ison kassillisen erinäisiä terveysherkkuja. Pussista löytyi mm. pähkinöitä, tummaa suklaata, chiliketsuppia, teetä, "hippilimua", mausteita... Unohtamatta tietenkään perinteistä pekonipakettia, jota ilman pekonia rakastavan Villen juhlapäivä ei olisi täydellinen. ;)

 

Tavan mukaan saimme kuulla myös synttärisankarin puheen, jossa Ville kiitteli mahtavia työkavereita, Oceanin työilmapiiriä sekä tarjolla olevia kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Päivänsankari tietää mistä puhuu; Ville itse on edennyt vuosien varrella myyntipäälliköksi ja sen jälkeen vielä yrityksen osakkaaksi; Jos halua ja oppimisintoa riittää, ovat mahdollisuudet rajattomat! Ja se on hienoa se!

 

Oceanin tiimiläiset onnittelevat Villea 5-vuotispäivän johdosta ja toivottavat rutkasti onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa