Blogi

EtusivuBlogi

14.03.2016
Villen 6-vuotispäivä

Torstaina 10.3. juhlittiin Villen 6. vuosipäivää Oceanin tiimissä!

Sanomattakin on selvää, että Oceanin Tampereen tiimissä vaikuttava Ville lukeutuu Oceanin kovimpiin superstaroihin. Ville pitää hallussaan Oceanin myyntikunkun titteliä, sillä hän on tehnyt uransa aikana enemmän myyntiä kuin kukaan muu tiimiläinen. Oman myynnin lisäksi Ville koutsaa myös muita tiimiläisiä ja huolehtii monista käytännön työtehtävistä, mitkä pitävät Oceanin pyörät pyörimässä. Viimeiset 1,5 vuotta Ville on ollut myös yksi Oceanin osakkaista. 

 

Komean vuosipäivän kunniaksi Villeä muistettiin isolla kassillisella Punnitse & Säästän luomuherkkuja. Kassista löytyi mm. maustekastikkeita, raakapatukoita, pähkinöitä, välipalaherkkuja, teetä... Perinteitä kunnioittaen Villeä muistettiin tietekin myös paketillisella pekonia, mitä ilman pekonia rakastavan Villen juhlapäivä ei olisi täydellinen! :D

 

Vuosipäiväpuheessaan Ville korosti sitä, että kunhan sydän on täysillä mukana työn teossa ja elämässä ylipäänsäkin, eivät edes pienet vastoinkäymiset hidasta menoa. Kun oma päämäärä on tiedossa ja päätös tehtynä, ei tarvitse kuin mennä eteenpäin. Nautitaan hyvistä jutuista täydellä sydämellä ja käsitellään vaikeuksia haasteina, siinä Villen avain menestykseen! :) Hyvin sanottu!!

 

Koko Oceanin poppoo toivottaa Villelle rutkasti onnea 6-vuotispäivän johdosta! :) <3


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa