Blogi

EtusivuBlogi

17.03.2017
Villen 7. vuosipäivä

Perjantaina 10.3. juhlittiin Villen 7. vuosipäivää Oceanin tiimissä!

 

Oceanin Timanttisen Myyntitiimin yksi kulmakivistä, supertyyppi ja supermyyjä myyjä Villellä pyörähti käytiin jo kahdeksas vuosi Oceanin tiimissä. Vuosipäivä ei tietenkään jäänyt yrityksen sisällä noteeraamatta, ja Villeä muistettiinkin juhlapäivän kunniaksi luomuherkuilla, erilaisilla superfoodeilla ja tietenkin pekonilla, minkä tiedetään olevan Villen lempiasia maailmassa, heti vaimon ja lapsien jälkeen.

 

Ville on senkin puolesta merkittävä henkilö Oceanilla, että hän on tehnyt työuransa aikana enemmän myyntiä, kuin kukaan muu Oceanin tiimiläinen. Supermyyjän titteli ei siis ole tuulesta temmattu! Sen lisäksi Ville on super-kiva työkaveri ja pitää aina osaltaan huolta siitä, että töissä on leppoisan rento ja huumoripitoinen ilmapiiri. Muina erityistaitoina mainittakoon myös uskottavat roolisuoritukset joulupukkina lukuisissa Oceanin pikkujouluissa.

 

Vuosipäivän kunniaksi pitämässään puheessa Ville muisteli mm. työsuhteen alkuaikoja ja kiitteli tiimiä mukavista vuosista. Tässä porukassa on hyvä katsoa tulevaan!

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Villeä 7. vuosipäivän johdosta sekä toivottaa menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! :)

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa