Blogi

EtusivuBlogi

19.03.2018
Villen 8. vuosipäivä

Maanantaina 12.3. juhlittiin Villen 8. vuosipäivää Oceanin Timanttisessa Myyntitiimissä!

 

Oceanin Tampereen toimiston ennätysmies ja huippumyyjä Ville on oikealla alalla: Villellä on plakkarissaan koko Ocean Stonen historian suurimmat myyntilukemat. Sen lisäksi, että Ville on todellinen myynnin ammattilainen ja auttanut uransa aikana omalla esimerkillään ja opastuksellaan myös muita tiimiläisiä onnistumaan ja kehittymään, Ville on myös yksinkertaisesti äärettömän mukava ja hauska kaveri. Oli kyse sitten uusien tiimiläisten koutsaamisesta, yrityksen tapahtumien talkoohommista, pikkujoulujen joulupukin pestistä tai tunnelman keventämisestä kesken työpäivän, Villeen voi aina luottaa!

 

Vuosipäivän kunniaksi pitämässään puheessa Ville muistutteli meitä siitä, että teet niin tai näin tai päätit elämässä mitä tahansa, aika kuluu kumminkin. Voit tehdä päätöksen, että teet vaikkapa seuraavat kaksi vuotta täysillä töitä omia tavoitteita kohti, tai vaihtoehtoisesti voit päättää olla tekemättä mitään. Aika kuluu kumminkin, mutta kahden vuoden kuluttua voit nähdä suuren eron elämässäsi riippuen siitä, oletko viimeisen kaksi vuotta tosissasi ahkeroinut unelmiesi eteen vai et.

 

Vuosipäivän kunniaksi Villeä muistettiin kassillisella erilaisia terveys- ja luomuherkkuja. Villen juhlapäivä ei kuitenkaan olisi todellinen juhla ilman pekonia, joten onneksi herkkukassista löytyi sitäkin.

 

Oceanin Timanttinen Myyntitiimi onnittelee Villea vuosipäivän johdosta ja toivottaa onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin Oceanin tiimissä! :)

 

 

 

 

 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa