Blogi

EtusivuBlogi

22.03.2020
Villen kymppisynttärit Oceanilla

Aurinkoisena maaliskuun päivänä myyntipäällikkömme Villellä tuli komeat 10 vuotta täyteen Oceanin tiimissä, ja sitähän oli syytä juhlia!

Ville on työuransa alusta asti toiminut tärkeänä tukipilarina ja inspiroivana esimerkkinä muille tiimiläisille. Optimistinen ja lempeä luonne, jämäkkä sitoutuminen tavoitteisiin sekä sukkela suuvärkki ovat lyömätön yhdistelmä, jotka osaltaan selittävät Villen menestystä myyntityössä ja suosiota työkaverina. Sen lisäksi, että hän on kova myyjä, häneltä löytyy myös huonoimmat vitsit, jotka tuntuvat uppoavan sekopäiseen tiimiimme erityisen hyvin.

Olemme tavanneet juhlistaa vuosipäiväsankareita heidän mieltymyksiinsä sopivin lahjoin, joten Ville sai lahjaksi pekonia sekä myös pekoniaiheisesti kuvitetun nimikoidun muistiinpanovihkon. Lisäksi Villeä ilahdutettiin 1000 € rahabonuksella, nimikoiduilla ”Myyntiguru” kuulakärkikynillä sekä kahdella kahvimukilla, joiden kyljessä komeili Villen naamavärkki vuodelta 2010 (töihintulovuosi) sekä tuoreempi otos vuodelta 2020. Kuvien perusteella voinemme todeta, että vuodet Oceanilla ovat tehneet Villelle hyvää, vaikka Villen vuoden 2010 He-man -tukkaa onkin vähän ikävä!


Juhlapuheessaan Ville kertoi ajan kuluneen nopeasti ja matkan varrelle kertyneen lukuisia mieleenpainuvia ja hauskoja muistoja erilaisista koulutuksista, reissuista ja tapahtumista. Ville korosti puheessaan tiimin tärkeyttä ja summasi lopuksi, että isoin kiitos kaikesta kuuluu tiimille.

Vastavuoroisesti me kiitämme Villeä siitä, että hän on tiimissä ja toivotamme mitä parhainta 10v -syntymäpäivää ”vanhalle” Ketulle! :)


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa