Blogi

EtusivuBlogi

25.05.2016
Villen seniori-illallinen

Oceanin Tampereen tiimiin kuuluvan Villen seniori-illallisella päästiin hemmottelemaan makunystyröitä ravintola 2H+K:n parhailla herkuilla.

 

Legendaarinen ja suosittu tamperelainen ravintola 2H+K, kavereiden kesken Kaksio, tarjoilee aitoja ja reheviä makuja keskieurooppalaisen rennolla ilmapiirillä höystettynä. Houkuttelevalta menulta löytyy jotakin jokaiseen makuun, aina etanoista reilujen parilaleipien kautta salaatteihin ja sisäfileeseen. Lukuisten herkullisten kuuloisten ruokavaihtoehtojen pähkäilyn vastapainoksi teimme helpot valinnat ensin: Juhlan kunniaksi lähdettiin liikkeelle alkudrinksuilla!

 

Alkupaloiksi valitsimme monipuolisen ison tapaslautasen sekä valkosipuli-chiliöljyssä tiristettyjä jättikatkaravun pyrstöjä aiolilla ja talon leivällä. Uusista makuelämyksistä innostuvalle Villelle tämä olikin nappivalinta! Hyvien pihvien ystäväksi tunnustautuva uunituore seniori löysi listalta nopeasti myös mieluisan pääruuan: Kaksion pippuripihviä sisäfileestä kermakastikkeen ja röstiperunan kanssa tarjoiltuna. Nams! Seniori-illallinen ei myöskään olisi täydellinen, ellei täpötäysistä vatsoista huolimatta tilattaisi pöytään vielä kunnon jälkiruuat jälkkärikahveja unohtamatta. Mikä olisikaan parempi päätös illalliselle, kuin klassisen herkullinen creme brule ja irkkukahvi <3

 

Tunnelmallinen ja hyvästä palvelusta tunnettu Kaksio tarjosi upeat puitteet mahtavasta ruuasta nauttimiselle. Ehdottomasti parasta illassa oli kuitenkin jälleen kerran seura! Oceanin tiimi onnittelee Villeä seniori-tason saavuttamisesta! :)

MIKÄ IHMEEN SENIORI-ILLALLINEN?

Yksi Ocean Stonen palkintomalleista on seniori-illallinen. Syventävää koulutusta sisältävälle seniori-illalliselle pääsee, kun on päässyt myynnillisesti juniori-tasolta senioriksi. Tiimiläisestä tulee seniori, kun tehtyjen kauppojen lukumäärä saavuttaa 150 kappaleen rajapyykin.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa