Blogi

EtusivuBlogi

08.12.2014
Vuoden 2014 Ocean Stone Bonukset jakoon!

Matkalahjakortteja, kodinkoneita, puhelimia... Maanantaina 1.12.2014 laitettiin Ocean Stone Bonukset jakoon!

 

1.12.2014 oli monen tiimiläisen yksi vuoden odotetuimmista päivistä, kun vuosittain joulun alla jaettavat muhkeat Ocean Stone Bonukset vaihtoivat omistajaa. Tänä vuonna tiimiläiset valitsivat itselleen eri matkatoimistojen 500 - 600 € arvoisia matkalahjakortteja, Hurom Slow Juicer -mehukoneita, iPhone 6:sen ja iPad minin. Minkä bonuksen sinä olisit valinnut? :)

 

Ocean Stone onnittelee Oceanin huippustaroja Ocean Stone Bonusten johdosta!

 

Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus? 

 

Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

 

Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa