Blogi

EtusivuBlogi

04.12.2018
Vuoden 2018 Ocean Stone Bonukset aiheuttivat kroonista hymyilyä Tampereella!

 

Tähän aikaan vuodesta Ocean Stonen toimistolla käy aikamoinen vilske ja vilinä. Lisämaustetta iloiseen joulunalusaikaan tuo jokavuotinen Ocean Stone Bonusten jakotilaisuus. 

 

Miltä tuntuisi saada satojen eurojen arvoisia lahjakortteja, teknisiä vempeleitä tai vaikkapa muhkeita rahabonareita? Oceanilla edellämainituilla bonuksilla palkitaan työntekijöitä joka vuosi Ocean Stone Bonusten merkeissä.

 

Maanantai 3.12.2018 oli päivä jota moni tiimiläinen oli odottanut vähintään Ocean Stone Bonusten julkistamisesta lähtien! Täytyy sanoa, että kyseisenä maanantaina ei voinut hymy olla herkemmässä tässä jo valmiiksi positiivisessa poppoossa! Tänä vuonna tiimiläiset olivat valinneet itselleen Tjäreborgin lahjakortteja, Verkkokauppa.com -lahjakortin, Hurom slow juicer mehukoneen sekä tuntuvia rahabonuksia.

 

Millaisia bonuksia / joululahjoja teidän työpaikalla jaetaan? :)

Mikä ihmeen Ocean Stone Bonus? 

 

Ocean Stonen palkkajärjestelmän yksi uniikeimmista palkkiomuodoista on 

vuosittainen Ocean Stone Bonus. Joka joulukuu annamme vakituisten tiimiläistemme valita itselleen mieluisat palkinnot kiitokseksi kuluneesta vuodesta.

 

Bonuksen saamisen ainoa kriteeri on, että tiimiläinen on tehnyt 300 kauppaa aikavälillä 1.1.-31.10. Bonuksen lähtöarvo on 500 € ja jokainen töissäolovuosi nostaa bonuksen arvoa 50 €:lla.

 

P.S. Haluaisitko sinäkin ensi vuonna paremmat joulubonarit? Hae osaksi Oceanin tiimiä TÄSTÄ!
 


Ocean Stonen blogi

Tämä on Oceanin tiimiläisten oma blogi. Riipustelemme ja raapustelemme tänne mitä milloinkin: juttuja tiimin ajankohtaisista tapahtumista, yritysuutisia, kuvamateriaalia arjen ja juhlan keskeltä sekä aivoituksiamme työstä ja tiimiläisyydestä.


Blogiarkisto
Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa