Ocean Stone työpaikkana

EtusivuOcean Stone työpaikkana

Jo toimintamme ensimetreiltä yksi tavoite on ollut kirkkaana ylitse muiden: olla positiivisesti erilainen työpaikka ja työnantaja. Lähes kaikki yritykset kertovat yritysesittelyissään, miten juuri heillä on hyvä työilmapiiri, mukavat pomot, reilu palkkaus, kiva työporukka, hienot toimitilat ja työvälineet, ensiluokkainen koulutussysteemi ja niin edelleen. Näin varmasti onkin. Uskomme siitä huolimatta, että meillä näihin asioihin panostetaan vielä ainakin hitusen enemmän kuin muualla.

 

 

Oceanin arvot näkyvät arjessa

Miten sitten erotumme eduksemme? Meillä yrityksen arvot eivät ole vain kehystettyä sanahelinää toimiston seinällä tai pelkkä ASML:n myöntämä Reilu Työnantaja -sertifikaatti nettisivuilla. Jokainen Oceanilla työskentelevä henkilö on osa tiimiä, olipa kyseessä sitten toimitusjohtaja tai ensimmäistä kuukauttaan toimistolla viettävä työntekijä. Ehkäpä salaisuutemme on se, että pomojen lisäksi myös kaikki yrityksen omistajat ovat päivätöissä Oceanilla. Koska kyseessä on meidän kaikkien oma työpaikka, on myös organisaation jokaisen jäsenen yhtäläinen intressi, että töissä on mukavaa ja innostavaa käydä. Meillä rehellisyys, luotettavuus ja tiimiläisistä välittäminen ovat kunnia-asioita, oli kyse sitten reilusta palkkauksesta, joustavuudesta tai työnantajavelvoitteiden noudattamisesta.

^ Reilu Työnantaja -merkki on myönnetty vain 18 telemarkkinointialan yritykselle Suomessa ja olemme ylpeitä siitä, että kuulumme tähän vastuullisten työnantajien joukkoon!

 

 

Oceanilla työsuhde-edut ovat omaa luokkaansa

On sanomattakin selvää, että Oceanilla palkka maksetaan aina rehdisti, sovitusti ja ajallaan. Kiinteä takuupalkka varmistaa sen, että laskut tulevat maksetusti vaikka jonain kuukautena myyntimäärät eivät yltäisikään omiin tavoitteisiin. Myyntityössä parasta on kuitenkin tuntuvat myyntiprovisiot eli se, että voit itse suoraan vaikuttaa omaan palkkaasi. Oceanilla myynnistä maksetaan selvästi isompaa provisiota kuin alalla keskimäärin. Lisäksi saat myytävät tuotteet maksutta omaan käyttöösi. (Tutustu myytäviin tuotteisiin täällä: www.suomivita.fi)

 

Takuupalkan ja provision lisäksi Oceanilla maksetaan myös erilaisia kannustinbonuksia. Bonukset ovat summaltaan muutamasta kympistä satoihin euroihin kuukaudessa. Järjestämme säännöllisesti hauskoja illanistujaisia, leffailtoja, käymme koulutuksilla ja mm. risteilyillä.

 

 

Palkittu työnantaja

Työympäristöön, työilmapiiriin ja yrityksen muihin arvoihin panostaminen ei ole mennyt hukkaan.

 

  • Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML on myöntänyt Ocean Stone Oy:lle Reilu Työnantaja -merkin, joka on käytössä vain 18 alamme yrityksellä Suomessa
  • Ocean Stone Oy:lle on myönnetty jo kuutena vuotena peräkkäin kansainvälisesti arvostettu, korkein mahdollinen Soliditet AAA-luottoluokitus, johon yltää vain n. 2,5 % kaikista Suomen yrityksistä
  • Asiakastieto Oy on myöntänyt yrityksellemme Suomen Vahvimmat -sertifikaatin
  • Kansainvälinen Dun & Bradstreet on myöntänyt Ocean Stonelle  1. luokan luottokelpoisuussertifikaatin
  • Olemme lisäksi Kauppalehden nineämä Menestyjäyritys
  •  Ocean Stonelle on lisäksi myönnetty Suomalainen Vastuunkantaja -sertifikaatti kiitokseksi esimerkillisesti hoidetuista yhteiskuntalvelvotteista.

 

Kiitos yrityksen menestyksestä kuuluu sitoutuneelle, motivoituneelle tiimillemme!

 

 

     

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.