KOULUTUS

Jokainen Ocean Stonen tiimiläinen käy ensimmäisten työviikkojensa aikana läpi koulutusputken, jonka aikana opetellaan perusasiat myynnistä, asiakkaiden kohtaamisesta, myytävistä tuotteista ja niin edelleen. Vaikka osa koulutuksista on kaikille yhteisiä, pääpaino on henkilökohtaisessa valmennuksessa ja opastuksessa. Sinulla onkin jatkuvasti apuna oma valmentaja, joka auttaa sinua kehittymään ja pääsemään omiin tavoitteisiisi.

 

MAAILMANTÄHTIEN OPISSA

Oceanin tiimiläisenä voit päästä osallistumaan maailman korkeimmin arvostettujen myyntikouluttajien ja puhujien seminaareihin. Työntekijämme ovat päässeet kouluttautumaan mm. Anthony Robbinsin koulutuksille Lontooseen. Oceanin tiimiläiset ovat myös vakiovieraita ympäri Suomea ja Baltiassa järjestetyissä Nordic Business Forumin koulutuksissa, joissa pääkouluttajina on toiminut mm. Al Gore (USA:n 45. varapresidentti, Nobel-palkittu), Sir Richard Branson (Virgin Groupin perustaja), Daniel Pink (tunnettu motivaatiokouluttaja ja Valkoisen talon puheiden laatija), Brian Tracy (yksi maailman kuuluisimpia myyntialan kouluttajia), Arnold Schwarzenegger (elokuvatähti ja Kalifornian 38. kuvernööri), Jari Sarasvuo sekä suuri joukko muita kotimaisia ja ulkomaisia huippunimiä.

 

VOI HYVIN!

Koska työskentelemme terveyden ja hyvinvoinnin parissa, paneudumme koulutuksissamme myös näihin asioihin. Moni tiimiläinen onkin kertonut muuttaneensa elintapojaan terveellisemmäksi koulutusten ansiosta. Ravitsemustiedon lisäksi koulutuksemme käsittelee myös henkiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin liittyviä aiheita.

 

 

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.