Ocean Stone Oy:llä työskennellään myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Myymme puhelimessa suomalaisen SuomiVitan korkealaatuisia ravintolisiä, joihin kuuluvat monivitamiinit ja maitohappobakteerit sekä D-vitamiinikapselit. Vastaamme myös SuomiVitan asiakaspalvelusta.

 

 

Puhelinmyynti ammattina

Monilla ihmisillä saattaa olla negatiivinen tai ristiriitainen kuva puhelinmyynnistä ammattina. Yksi suurimmista syistä on se, että osa alalla toimivista yrityksistä ei kohtele asiakkaitaan tai henkilökuntaansa puhelinmyynnin positiivista mielikuvaa edistävällä tavalla. Me Ocean Stonella uskomme ja tiedämme, että puhelinmyynti voi olla todella positiivinen kokemus sekä asiakkaalle että myyjälle, kunhan työ tehdään oikein.

 

PUHELINMYYNTI ON MUKAVAA, KUN SE TEHDÄÄN OIKEIN!

 

Suuntaamme markkinointiamme kohderyhmälle, jonka tiedetään olevan vastaanottavaa edustamillemme tuotteille. Noudatamme kaikessa asiakaskontaktoinnissamme tarkkoja laatukriteereitä varmistuaksemme siitä, että myyntitilanne on mukava molemmille osapuolille. Emme tuputa tuotteita asiakkaalle emmekä aseta myyjillemme tukalia tulospaineita. Hyvinvointia ja terveyttä edistävät SuomiVitan tuotteet ovat siinäkin mielessä hyviä myyntiartikkeleita, että vastaavat tuotteet ovat kohderyhmällemme jo ennestään tuttuja sekä säännöllisessä käytössä. Toisin kuin  esimerkiksi perinteisessä lehtimyynnissä, myymämme tuotteet tarjoavat asiakkaalle aitoa hyötyä ja säästöjä sekä helpottavat asiakkaan elämää.

 

JATKUVA KOULUTUS JA APU

 

Tiedämme, ettei kukaan ole seppä eikä huippumyyjä syntyessään. Saat kattavan henkilökohtaisen koulutuksen sekä perehdytyksen työhön, eikä apu ja valmennus lopu missään vaihessa työsuhdetta. Olit sitten vanha tekijä tai vielä hiomaton timantti, meiltä löytyy tarvittavat eväät siihen, että pääset tavoitteisiisi. 

 

 

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.