Ellenin tarina

EtusivuTiimi » Ellenin tarina

“Hyvät asiat odottavat, kun uskaltaa kokeilla uusia juttuja”

 

Olen Ellen, 21-vuotias nuori nainen Tampereelta. Suurimman osan elämästäni olen asunut Pirkanmaalla. Lukion jälkeen en vielä tiennyt mitä haluan tehdä ja päätin hakea töitä erilaisista paikoista. Pääsin haastatteluun Oceanille ja jo ensimmäisellä kerralla saapuessani toimistolle, tunnelma oli erityisen kotoisa ja positiivinen. Samana päivänä sain työtarjouksen Oceanilta ja eräästä toisesta paikasta. Pohdiskelin kumman paikan ottaisin vastaan ja vanhempani rohkaisivat valitsemaan Ocean Stonen. Se tuntui oikealta valinnalta, mutta samaan aikaan todella jännittävältä ja uudelta. 

 

Oceanilla oppii keskittymään omiin vahvuuksiinsa

 

Jo urani alussa huomasin Oceanin olevan hyvin erityinen työpaikka. Tiimiläiset tsemppaavat toisiaan ja töihin on aina mukava tulla. Työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää ja tiiminvetäjiltä saa paljon apua erilaisiin asioihin elämässä. Ocean on tuntunut alussa asti mukavalta paikalta ja täällä on rajattomasti mahdollisuuksia kehittää itseään ja päästä eteenpäin. Minulle tärkeää on se, että olen oppinut keskittymään omiin vahvuuksiin sen sijaan, että yrittäisin korjata “vikoja” itsessäni. Täällä tunnen oloni tärkeäksi ja voin olla täysin oma itseni. Olen päässyt haastamaan itseäni ja kokeilemaan uusia asioita, esimerkiksi pitämään työhaastatteluja.

 

Haastavat tilanteet opettavat parhaiten

 

Myyntityössä eteen on tullut myös haastavia hetkiä, mutta hyvällä asenteella ja ympäristön tuen avulla kaikesta on päästy eteenpäin. Vaikeudet opettavat paljon ja nyt minulla on valtavasti työkaluja, joilla voin auttaa myös muita vastaavissa tilanteissa. Sitä olenkin jo päässyt tekemään, sillä olen välillä päässyt vetämään tiimiä ja tsemppaamaan uusia työntekijöitä.

 

Työpaikka, joka saa voimaan paremmin!

 

Terveys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita ja Oceanilla koulutetaan myös tämän aihepiirin asioita. Ruokavalioni on muuttunut paljon terveellisemmäksi ja sen myötä myös oma olo ja hyvinvointi ovat kohentuneet. Koko elämänlaatuni on muuttunut huomattavasti paremmaksi sen jälkeen kun aloitin työt Oceanilla. Olen oppinut rohkeammaksi, itsevarmaksi ja sen myötä olen tehnyt asioita, jotka ovat minulle hyväksi. Vapaa-ajalla harrastan nyrkkeilyä ja lenkkeilyä. Olen hyvin ulospäinsuuntautunut ja tykkään viettää aikaa kavereiden ja perheen kanssa. Säännölliset työajat sopivat minulle hyvin ja aikaa ja energiaa jää töiden lisäksi harrastuksiin ja sosiaaliseen elämään.

 

 

Mindset ratkaisee

 

Ocean Stonella oppii paljon asioita myyntitaitojen ja terveyden lisäksi. Esimerkiksi oman asenteen merkitystä

 elämässä ja sitä kuinka oma mindset vaikuttaa kaikkeen. Tiimiläiset ovat rohkaisseet minua moniin asioihin, jotka ovat muuttaneet elämääni parempaan suuntaan. Esimerkiksi nyrkkeilyharrastuksen aloittaminen ja yksin muuttaminen tuntuivat aluksi pelottavilta asioilta, mutta ne ovatkin olleet todella hyviä juttuja. Monesti hyvät asiat odottavat kun on valmis poistumaan omalta mukavuusalueelta ja lähtee rohkeasti kokeilemaan uutta.

 

Yhteiset reissut ja huiput koulutukset

 

Yksi parhaita hetkiä urallani on ehdottomasti ollut Team Trip 2019 Bulgariaan. Joka vuosi teemme tiimin kanssa reissun jonnekin päin maailmaa. Reissumme koostuu huipuista koulutuksista ja hauskanpidosta parhaassa seurassa. Team Tripit ovat upea juttu, mitä ei monessa muussa työpaikassa ole. Olen hyvin kiitollinen, että olen osa tätä hienoa tiimiä!

 

- Ellen

 

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.