Jenni, 21v

EtusivuTiimi » Jennin tarina

"Olen oppinut, että kannattaa jatkaa sitkeästi kunnes pääsee sinne minne haluaa!"

 

Olen 21-kesäinen likka Vammalasta. Vammala, nykyinen Sastamala on synnyinkaupunkini ja sinne olenkin jäänyt muutaman seikkailuni jälkeen asumaan. Suoritettuani kaksoistutkinnon Ypäjän hevosopistossa lähdin Leville hevoshommiin. Huomasin kuitenkin, että on mukavampaa pitää hevoset työn sijaan harrastuksena ja palasin takaisin kotikulmille.

 

Nopeasti huomasin tehneeni oikean ratkaisun, olin taas iloinen oma itseni ja täynnä energiaa! Uudella puhdilla lähdin katselemaan uutta työpaikkaa. Oceanin ilmoitus houkutteli alusta alkaen aurinkoisuudellaan ja positiivisella hehkullaan! Tallihommien jälkeen hyvä työympäristö tuntui välttämättömältä. Tammikuussa 2017 aloitinkin työt Oceanin myyntitiimissä.

 

 

Hevosenhoitajana minulla ei ollut myynnistä mitään kokemusta, mutta huomasin, että eihän se ole loppujen lopuksi muuta kuin ihmisten kanssa juttelemista ja sehän minulta onnistui! Myynnin puolella riitti paljon ylä- ja alamäkiä ja pienenä perfektionistina jäin helposti liikaa soimaamaan itseäni, mikäli päivä ei mennyt niin hyvin kuin olin toivonut. Itsensä soimaaminen ei kuitenkaan auttanut vaan päinvastoin, se vei ainoastaan alaspäin ja poispäin omista tavoitteista. Askel askeleelta olen oppinut käsittelemään epäonnistumiset “esionnistumisina”. Ei ole väliä vaikka välillä hieman kompuroi sillä ainut tie epäonnistumiseen on hylätä tavoitteensa kokonaisuudessaan. Olen oppinut, että kannattaa jatkaa sitkeästi kunnes pääsee sinne minne haluaa!

 

Huhtikuussa 2018 saavutin pitkäaikaisen tavoitteeni kun siirryin myyntitehtävistä asiakaspalvelun puolelle. Tämä on ollut todellakin sitä unelmahommaa ja olen joka päivä valtavan kiitollinen tästä työstä ja erityisesti meidän upeasta tiimistä! Työ Oceanilla on tuonut valtavan paljon kaikkea hyvää ja ennen kaikkea tarjonnut mahdollisuuksia omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Yksi tämän työn parhaita puolia on se, miten hyvin työntekijöiden henkisestä, sekä fyysisestä terveydestä pidetään huoli niin kahdenkeskisillä keskusteluilla kuin yhteisillä koulutuksilla. On komia tunne, kun katsoo taaksepäin ja huomaa miten pitkälle on oikeasti edennyt oman mindsetin sekä elämäntapojen suhteen. Tänä keväänä sain myös viimein toteutettua elinikäisen haaveen ikioman koiruuden omistamisesta! Vapaa-aika kuluukin pitkälti akitani Kajon kanssa sekä tallilla puuhailussa. Työlle on aina tärkeää saada vastapainoa ja minulle sitä antavat Kajo, ratsastus, luonnossa liikkuminen ja ajanvietto ystävien kanssa.

 

- Jenni 

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.